26.6 C
Budapest
2022. május. 21. szombat

Külföld – Felakasztotta magát a fára a 10 éves kisfiú egy szörnyű TikTok kihívás miatt – videó

Dátum:

Megosztás:

Az anyja talált rá a borzalmas állapotban lévő kisfiúra. Azonnal a segítségére sietett, de addigra már nem tehetett semmit, hogy megmentse gyereke életét.

Még több külföldi hír

Borzalmas tragédia történt egy mindössze 10 éves georgiai kisfiúval. Robert Craiget a szülei egy fára felakasztva találták meg. A felnőttek meggyőződése, hogy gyermekük haláláról a TikTok oldalon terjedő egyik veszélyes kihívás tehet.

„Ránéztem a tabletjére és megláttam rajta, hogy ott lóg a fán. Odarohantam és leszedtem. Hívtam a 911-et és azonnal megpróbáltam újraéleszteni” – mondta az édesanyja, Madison.

„Azt mondták, nem hiszik, hogy öngyilkosság történt, mert boldog kisgyerek volt. Miután megnéztem a TikTokját egyértelmű volt, hogy ez valami beteges kihívás lehetett”

– tette hozzá a nő a könnyeivel küzdve.

A nyomozók később megerősítették, hogy Robert tabletjét megnézve úgy tűnt, mintha egy TikTok-kihívás közepén lett volna, amikor meghalt. A kisfiú családja most abban reménykedik, hogy történetük más gyerekeknek és családjaiknak is segít megelőzni a tragédiát.

Még több külföldi hír

„Tartsátok erősen szemmel a gyerekeiteket” – mondta Madison

Az év elején özönlöttek a hírek arról, hogy a TikTok-on a gyerekek egy úgynevezett blackout challenge kihívással veszélyeztették az életüket. A fiatalok kötelet vagy cipőfűzőt kötöttek a nyakuk köré, és megnézték, meddig tudják visszatartani a lélegzetüket. Egyes felhasználók addig fojtogatták magukat, amíg el nem ájultak.

Még több külföldi hír

ripost

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Török harci repülőgépek sértették meg a görög légteret egy amerikai támaszpont közelében

Athén a történtek miatt tiltakozását fejezte ki a török nagykövetnél, s tájékoztatta az ügyről az EU-t, a NATO-t...

Gárdony polgármestere szerint a kutyasétáltatók vigyék haza a kutyaürüléket – Szólj hozzá!

Tóth István, Gárdony polgármestere egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy a családjával idén is részt vett a TeSzedd! országos szemétszedő akción,...

Vége a találgatásoknak: Kiderült, ennyit ér Berki Krisztián hagyatéka

Berki Krisztián halálával nem csupán egy fiú, egy apa, egy férj és egy barát távozott, de egy márka...

Egy középiskolai tanár a Deák téren koldul – Szólj hozzá!

Kérem, segítsenek! Középiskolai tanár vagyok – ez a felirat szerepel annak a fiatalnak a tábláján, aki a budapesti Deák...