23.3 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

Külföld – Elvált a férjétől, hogy hozzámenjen az apósához: “Botrányosan hangzik, de tagadhatatlanul egymásba szerettünk”..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A nő beleszeretett volt férje mostohaapjába, aki 30 évvel idősebb nála, miután a válása alatt végig támogatta őt.

Elvált a férjétől, hogy hozzámenjen az apósához: Fotó: Jeff Quiggle/Facebook

A 31 éves Erica Quiggle, a Kentucky állambeli Harrodsburg városából, feleségül ment volt férje mostohaapjához, a köztük lévő 30 éves korkülönbség ellenére. Quiggle 2008-ban otthagyta a középiskolát, és összeköltözött az első szerelmével. Két évvel később szakított vele, és egy áruházban vállalt munkát, hogy el tudja tartani magát. Itt ismerkedett meg egy barátnője testvérével, Justin Towell-lel.

Fotó: Jeff Quiggle/Facebook

Erica úgy érezte, hogy ő a megfelelő férfi a számára, és hamarosan össze is házasodtak. A kezdeti szikrák azonban sajnos gyorsan kihunytak, és még kisfiuk születése sem tudta megmenteni a házasságukat. Erica karrierje egyre jobban alakult, de a Justinnal való kapcsolata sehogy sem akart jobbra fordulni.

„Összességében nagyon rossz volt a kapcsolatunk. De szeretem a fiamat, és miatta maradtam még mindig a házasságban. Elszorult a szívem, ha arra gondoltam, hogy el kell őt vinnem az otthonából, az apja mellől.” – emlékszik vissza Erica. Abban az időben Erica apósa, Jeff Quiggle házassága is éppen véget ért, de a férfinak mégis volt ereje támogatást nyújtani Ericának, akit már 16 éves kora óta ismert, hiszen Justin testvére és Erica barátnők voltak.

Fotó: Jeff Quiggle/Facebook

Erica hamarosan rájött, hogy többet érez a férfi iránt, de eleinte megpróbálta titkolni az érzéseit, mert félt, hogy elronthatja a kapcsolatukat. Ugyanakkor a 30 éves korkülönbség is aggasztotta. 2017-ben, amikor már mindketten egyedülállók voltak, Erica megtudta, hogy Jeff is ugyanúgy érez iránta. Végül úgy döntöttek, adnak egy esélyt a kapcsolatuknak, és hamarosan nyilvánosságra is hozták azt.

Miután rájöttek, hogy nem hagyhatják figyelmen kívül az érzéseiket, összeköltöztek. „Az összeköltözés volt a legjobb dolog. Mindenki vitatkozik, de ez a kapcsolat békés volt. Minden időnket együtt töltöttük, közösen kirándultunk.” – mondta Erica. Hamarosan az is kiderült, hogy közös gyermeket várnak, és Jeff eljegyezte a lányt.

Fotó: Jeff Quiggle/Facebook

Összeházasodtak, és 2018-ban megszületett a lányuk, Brexlee„Botrányosan hangzik, de tagadhatatlanul egymásba szerettünk. Mindennek ellenére a kapcsolatunk most tökéletes.” – mondta Erica, a köztük lévő korkülönbségről pedig így nyilatkozott: „Jeff a fiatal lélek, én pedig az öreg lélek. Nevet, amikor ezt mondom, de végül minden jól alakult – és Justin végtelenül megértő volt.”

Justin is újranősült, de a fiuk nevelésében mindketten kiveszik a részüket. „Most minden rendben van közöttünk. Már nincs köztünk gyűlölet. Beszélünk a fiunkról, és mindketten továbbléptünk az életben.” – mondja JustinJeff pedig azt állítja, Ericában megtalálta a lelki társát. „Úgy szeretjük egymást, ahogy vagyunk, és ki fogjuk élvezni a rendelkezésünkre álló időt. Soha nem foglalkoztunk a korkülönbséggel, egyszerűen csak egymásba szerettünk, úgy ahogy vagyunk.”

Fotó: Jeff Quiggle/Facebook

Erica most nagyon boldog Jeffel, és próbál véget vetni azoknak a pletykáknak, miszerint azért vált el a volt férjétől, hogy Jeffel lehessen. „Amikor eldöntöttük, hogy elválunk, a házasságunk egyszerűen csak nem működött.”

Erica, Jeff és Brexlee boldog családként élnek, és Justin is áldását adta rájuk. „Már néhány éve annak, hogy mindez megtörtént, és magam mögött hagytam a múltat, továbbléptem. Most jó a kapcsolatunk, és a fiunk miatt mindenképpen annak is kell maradnia.”

twice

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Gyönyörű nő lett Geronazzo Mária! .. Szerinted is?

Maria Geronazzot azóta jegyzi a celebvilág, amióta plasztikáztatta arcát. Ennek nagy részét felduzzasztott ajkai foglalják el. Ha nem is...

Kapaszkodjatok meg! Jakab követői szerint a Jobbik frakciójának tagjai megélhetési politikusokká váltak (Jakab még a frakció tagja)

A Nép Pártján szerint a Jobbik vezetősége és frakciója megélhetési politikusokból áll. A dolog szépséghibája: jelenleg Jakab Péter...

További elsőajtós felszállós buszok jönnek, szombaton a 7-es..

Bliccelés kizárva, most már egyre több lesz azoknak a buszoknak a száma a fővárosban, ahol az első ajtón...

Hat hengerrel is halhatatlan – Mercedes-Benz 250 (1971) veteránteszt – képek

Elnyűhetetlen technika egyszerű, de harmonikus csomagolásban, igényes futóművel és minőségi kidolgozással: az „állólámpás Merci" mércének számított új korában,...
facebook