32.1 C
Budapest
2022. augusztus. 17. szerda

Külföld – Egész évben tart a karácsony ebben kocsmában.. A vendégek minden kívánsága teljesül..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Belper – Egész évben tart a karácsony egy kedves kis brit kocsmában. A The Hanging Gate pub nevű vendéglátóegység személyzete már ősz végén elkezdett készülni az ünnepek közeledtére, ezért 2020 novemberétől karácsonyi díszekben pompázva várták a vendégeiket.

Amivel azonban nem számoltak, hogy decemberben ismét beköszöntött a pandémia, kapuikat pedig hosszú hónapokon keresztül zárva kellett tartaniuk. A 47 éves tulajdonos, Mark Thomas azonban megígérte a csalódott vendégeknek, hogy a dekoráció még mindig fent lesz, amikor újra kinyitnak, az üzletember pedig meg is tartotta a szavát.

Mindenki ezt olvassa most!

Fotó: Northfoto Fotó: Northfoto

Öt hónappal karácsony után, hétfőn a kocsma ugyanis ugyanazzal az ünnepi környezettel várta a látogatókat mint korábban, akik felhőtlenül élvezhették a karácsonyi pulykát, a hangulatos zenéket, illetve az ízletes süteményeket, a több mint 30 000 csillogó fénnyel feldíszített pubban.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Pedáns vagy kényszerbeteg, aki állandóan takarít?

A rendet és a tisztaságot mindenki, ám az utat, ami elvezet odáig, csak nagyon kevesen szeretik, sőt a...

Mit tegyünk, ha az idegeskedés miatt fáj a gyomrunk?

A gyomorfájdalom több ok miatt is kialakulhat. A fájdalmat kiválthatják vírusfertőzések, savas reflux, de gyomorfekély is állhat a...

Féltékenység, pénz, megcsalás – ezek a szakításhoz vezető leggyakoribb indokok

A kapcsolatok gyakran ugyanazokon a problémákon csúsznak el. Ilyen a pénz, az elköteleződés kérdése vagy a kommunikáció hiánya....

Eddig ezt cm-ben nem tudták túlszárnyalni, 230 cm és 82 kg-os, kapitális harcsa..

Óriás harcsát fogtak a gyomaendrődi Sirató-holtágon még két éve, de azóta sem fogott Magyarországon senki ilyen hosszú hatcsát.. Kétszázharminc...
facebook