18.8 C
Budapest
2022. május. 17. kedd

Külföld: A szülők addig verték a 7 éves Ivánt, hogy belehalt a sérülésekbe, megállt a szíve. .. Ezt a levelet találták nála..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ez a szívszorító történet egy 7 éves orosz kisfiúról szól, de bármelyik gyermekről szólhatna a világon, aki ilyen, vagy hasonló helyzetben éli mindennapjait..

A kisfiú folytonos megalázás, és bántás hatása alatt élt éveken keresztül, melyeket aztán végül nem tudott feldolgozni.

Íme a levél:

“A nevem Ivan, 7 éves vagyok.

Szeretem anyámat, és apámat, de nagyon félek tőlük. Gyakran bántanak engem, és nem értem, hogy miért. Ma reggel felébredtem, és elmentem iskolába, ott minden rendben volt.

Jól tanulok, a tanáraim szeretnek, és dicsérnek. Szeretem az osztálytársaimat, de nincsenek barátaim, éppen ezért szünetekben általában bent ülök az osztályban.

Senki nem akar velem barátkozni, azt mondták, hogy undorító vagyok. Nevetnek rajtam, mert minden nap ugyanazt a szakadt pólót, és farmert hordom. Egy nap az iskolából hazafele menet valaki megfogott, és belenyomta az arcom a hóba, majd azt mondta:

“Senki sem szeret téged, idióta”. Rúgott belém kettőt, majd elszaladt. Sírtam, nem azért, mert hideg volt, és megrúgtak, hanem azért, mert egyetlen barátom sem volt.

Anyám mikor hazaértem kiabált velem: “Hol voltál ilyen sokáig, miért vagy vizes, és koszos? Ma nincs vacsora, menj a szobádba, és maradj ott.”

magyarvilag cikke alapján,

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...

Elfogytak az ukrán üzemanyag-tartalékok, óriási sorok állnak a kutaknál

Elfogyott az üzemanyag az ukrán benzinkutakon. A helyzet Kijevben a legszembetűnőbb, ahol a kereslet jóval meghaladja az elérhető mennyiséget,...