15.5 C
Budapest
2022. május. 18. szerda

Kulcsár Edina új párja elszólta magát? Sokak szerint már augusztus óta tart a kapcsolatuk

Dátum:

Megosztás:

Kulcsár Edina új kedvese a Facebookon tett közzé egy bejegyzést, a hozzászólásokra válaszolva viszont keményen belerúgott Csutiba és gyanút is keltett.

Egyre szövevényesebb Kulcsár Edina és G.w.M története. Az egykori szépségkirálynő kereken egy hete jelentette be, hogy férjével, Csutival véget ért a házasságuk, hétfőn pedig már bemutatta új, nála hét évvel fiatalabb szerelmét a nyilvánosságnak.

Az újdonsült pár azt állítja, nem rondítottak bele egymás házasságába, azonban a rajongók között egyre többen kételkednek.

Főleg azok után, hogy G.w.M a saját Facebook-oldalán, egy kommentben fejtette ki, hogy Csuti sosem volt a barátja – a nála több mint tíz évvel idősebb férfit inkább a rajongójaként aposztrofálja.

Már ez is kellőképpen megalázó lehet Edina férjének, de az talán még inkább, hogy a rajongók között joggal merül fel a kérdés: ha alig háromszor találkoztak és barátok sem voltak, akkor miért írta Csuti és Edina közös képe alá a rapper augusztusban, hogy: „De szeretlek titeket”? A vallomást szívecskével dekorálva.

Sokak szerint erre egyszerű a magyarázat: úgy vélik, G.w.M és Edina szerelme már tavaly nyár vége óta tart, ezért is költözött el korábban a rapper is a feleségétől.

 

kulcsár edina csuti gwm

Sosem volt a barátja, csak a rajongója (Fotó: Facebook)

 

Az igazságot csak a két érintett tudhatja, az viszont biztos, hogy felvállalt szerelmük mindkettőjük rajongótáborát megosztotta.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

(Fotó: YouTube)

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...