11.1 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

Kulcsár Edina az egész ország előtt leégette G.w.M-et

Dátum:

Megosztás:

Rengetegen támadják most G.w.M-et Kulcsár Edina miatt, nagyon kiakadtak az emberek a rapperre.

Amióta Kulcsár Edina bejelentette, hogy válik Csutitól, ráadásul összejött G.w.M-mel, azóta szinte csak az ő magánéletével foglalkoznak az emberek, hiszen annyira meglepő volt ez sokak számára, hogy egyesek még most sem tudták teljesen feldolgozni a hírt, és még mindig abban reménykednek, hogy menthető a híresség házassága. Az egykori szépségkirálynő viszont láthatóan nagyon boldog az új párjával, akivel nemrég moziban is voltak, de ott történt egy kis kellemetlenség, ami miatt most elképesztően sok beszólást kap a rapper.

Kulcsár Edina sokat sejtető fotója a fél országot megdöbbentette - Máris nagy dologra készülnek G.w.M-mel?

Kulcsár Edina sokat sejtető fotója a fél országot megdöbbentette – Máris nagy dologra készülnek G.w.M-mel?

Tudtán kívül kisebb bonyodalmat okozott Kulcsár Edina, ugyanis egy Insta Storyban mutatta meg, hogy együtt mozizik G.w.M-mel, aki láthatóan nagyon otthon érezte magát a filmszínházban, hiszen még a lábát is felrakta az előtte lévő szék fejtámlájára – emiatt pedig rögtön meg is kapta az emberektől a „neveletlen”, „bunkó”, illetve egyebek között a „tajparaszt” jelzőket, mivel ilyesmit egyáltalán nem illik tenni a moziban.

Érdekes, hogy G.w.M mennyire kihúzta ezzel a gyufát egyeseknél, bár valószínűleg ez a „botrány” egészen eltörpül az életében a közelmúlt eseményeinek tükrében, ugyanis nemrég azzal is rendesen felhergelte a tömegeket, hogy megmutatta az új luxusmercijét, közben pedig sokallja a gyerektartást, amit az exe, Nagy Melanie követel tőle.

„Nem a népnek kell bizonygatni az igazam” - Fakadt ki G.w.M exe

„Nem a népnek kell bizonygatni az igazam” – Fakadt ki G.w.M exe

Nagy Melanie nem akarja a nyilvánosság előtt bizonygatni az igazát.

G.w.M és Kulcsár Edina még az évelején jelentették be a kapcsolatukat. Mindketten válnak éppen, de a rapper és korábbi szerelme között nagyon elfajult a vita. Most már a bíróságtól várják, hogy igazságot tegyen köztük, de addig is megy a nyilvános adok-kapok, amiből bár Nagy Melanie szeretne kimaradni, de G.w.M szörnyű dolgokat mondott róla korábban, amiket nem tud szó nélkül hagyni.

„Amikor kirobbant ez az egész, és szembesültem azzal, hogy a volt párom külön úton szeretné folytatni az életét, akkor jöttem rá, hogy nekem azonnal munkát kell találnom. Az anyagi nyomás nagyon erős, és két pici gyerekkel ez a legaggasztóbb. Korábban is egyedül vittem a háztartást és a gyerekeket, de mivel közben dolgozni kezdtem, egyensúlyozni kell a feladatok között. A munkám vagy a háztartással kapcsolatos dolgok nagy részét igyekszem éjszaka elvégezni, hogy a gyerekektől ne vegyek el időt. Emellett ami most igazán nehéz, az a megváltozott élethelyzet lelki része”

– mondta el először Nagy Melanie, hogy milyen érzés volt megtudnia, vége a kapcsolatának.

Majd hozzátette, hogy nem érzi úgy, bármit is bizonygatnia kellene a nyilvánosságnak, ő a családja és a gyerekei felé szeretne őszinte lenni.

„Én azon az állásponton vagyok, hogy nem a népnek kell bizonygatni az igazam, hanem a bíróságon fogom ezt megtenni. Ezek után jöjjön bármilyen döntés, azt elfogadom. Egyébként ez annyira kellemetlen dolog, mert a szívem szerint beszélnék róla, de az eszem mást mond. Anyaként, nőként mégiscsak van ennek a szituációnak egy üzenete, amit vállalnék akkor is, ha nem egyedülálló anya lennék: a gyerekeknek igenis szüksége van anyukára és apukára, bármilyen élethelyzet is legyen. Teljes mértékben el kell utasítanom azt, hogy én bármilyen mértékben is akadályoznám az apukát abban, hogy a gyerekekkel legyen. Még az időbeosztására, életritmusára is tekintettel vagyok.”

promotions

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó (2.)

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Barátnőmtől lestem el az alapos zuhanypucolás titkát! Próbáld ki te is, nem fogsz csalódni – videó

Ezzel az egyszerű módszerrel jelentősen felgyorsítható a folyamat Kacie Stephens ausztrál takarítónő a Tiktokon mutatja be követőinek a tisztítás...

Pentagon: Ukrajna képes megtámadni a Krímet amerikai fegyverekkel

Laura Cooper a HIMARS rakétavető rendszerekre hivatkozik. Az Egyesült Államok úgy véli, hogy az Ukrajnába szállított HIMARS rakétavető rendszer...

Pénzbüntetést kapott Krím szépe, amiért egy ukrán dalt énekelt az Instagramon

A videóban szerepelt a barátnője is, őt tíz nap elzárással büntették. A bíróság szerint az idei Krím-szépe lejáratta az...