35.8 C
Budapest
2022. augusztus. 18. csütörtök

Kulcsár Edina anyagi gondokkal küzd? Már hajvasalóra sincs pénze..

Dátum:

Megosztás:

Tényleg ekkora a baj Kulcsár Edináéknál?

Kulcsár Edina és Csuti még május közepén jutott dűlőre az anyagi és a céges ügyeket illetően. Bár eleinte úgy tűnt, nem tudnak majd megegyezni, hiszen az elképzeléseik nagyon távol álltak egymástól, mégis sikerült megfelelő arányban elosztani a jelentősebb vagyont.

Az ember azt gondolná, hogy mind Kulcsár Edina, mind Csuti már biztos anyagi helyzetben, boldogan élik tovább az életüket, most úgy tűnik, az egykori szépségkirálynő mégis anyagi gondokkal küzdhet. Legalábbis erre enged következtetni, hogy a Nádai Anikó által meghirdetett nyereményjátékban ő is részt vesz.

Az RTL Klub műsorvezetője egy Dyson Corrale hajvasalót fog hamarosan kisorolsolni azok között, akik teljesítik a posztban megfogalmazott feltételeket.

A kommentszekcióban észrevehetjük, hogy Kulcsár Edina is megjelölte magát, vagyis ő is szeretné megnyerni az említett szépségápolási eszközt. Igaz, a nyereményjáték nem köti ki, hogy hírességek nem vehetnek részt benne, mindenesetre biztosra vehetjük, hogy Edinának van már hajvasalója, vagy ha nincs, akkor bármikor tudna magának venni egyet, de ezek szerint egyszerűbbnek gondolja, ha próbára teszi a szerencséjét, és elnyeri olyanok elől, akik tényleg nincsenek olyan anyagi helyzetben, hogy megvegyenek egy 180 ezer forintos hajvasalót. Persze az is elképzelhető, hogy nem saját magának, hanem valamelyik rokonának, ismerősének szeretné megnyerni.

Hogy aztán tényleg Kulcsár Edina nyeri-e meg, az június 12-én fog kiderülni.

Szerinted megnyeri a versenyt Edina? Úgy alakítják majd?

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket! Hirmagazin.eu

Címlapkép: Profimedia

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Kiderült: Románia már a februárban szállított fegyvereket Ukrajnának

Bukarest sokáig hevesen tagadta, hogy konkrétan fegyverekkel segítette volna Ukrajnát. EU-s szinten már a háború első napjaiban elfogadtak két...

Továbbra sincs béke: a hazatérő Harrynek és Meghannak eszük ágában sincs találkozni Vilmosékkal

Harry és Meghan a jövő hónapban az Egyesült Királyságba látogatnak, de nem találkoznak Vilmossal és Katalinnal. Ahogy arról mldiánk...

Egészség: Ezt muszáj kipróbálnod! Szuper méregtelenítő ital, pár összetevőből, 5 perc alatt

Nagyon jó hatással lesz a szervezetedre. A megfelelő emésztés nagyon fontos egészségünk érdekében, ugyanis kiüríti a toxinokat a szervezetből....

ELTŰNT KINCSES GERGŐ GÁBOR A XVII. KERÜLETBŐL

A 14 éves fiút rendőreink jelenleg is keresik. Aki látta vagy látja, hívja bármelyik rendőri számot! A Budapesti Rendőr-főkapitányság...
facebook