7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeSzabadidőBulvárKulcsár Edina: "A kapcsolatunk már nem olyan, mint régen"..

Kulcsár Edina: „A kapcsolatunk már nem olyan, mint régen”..

Kulcsár Edina számos kérdésre választ adott terhessége és szerelme kapcsán is. Többek között arról is beszélt, van-e olyan a kapcsolatuk G.w.M-mel, mint az elején.

Tiszta vizet öntött a pohárba Kulcsár Edina. A várandós exszépségkirálynő rengeteg bántást kapott az elmúlt hetekben, most a Facebook-oldalán, kérdezz-felelek formájában adott helyzetjelentést. A legtöbb kérdés persze a meglepően korai teherbeesésére vonatkozott.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Ezzel kapcsolatban kiemelte: nem így tervezték, de nem bánja, hogy így alakult. Edina szerint nem az időnek kell meghatároznia, hogy készen állnak-e a gyermekvállalásra. Ami fontos, az az érzelmek, az együtt töltött idő, és közös tapasztalatok.

Kulcsár Edina és pája, G.w.M, azaz Varga Márk, Fotó: Szabolcs László, Ripost
Edina elárulta: noha nem tervezték a közös gyereket, de ha már így alakult, nagyon örül neki  Fotó: Szabolcs László

Szóval nem gondolom, hogy „hamar” jön

– szögezte le, majd arra is válaszolt, hogy olyan-e még a kapcsolatuk Márkkal, mint a legelején.

Már nem olyan…

– kezdett bele, majd hozzátette: – Sokkal jobb! Napról napra erősebb a kapcsolatunk.

Arról is faggatták, hogy viseli a sok negatív kommentet.

– Mi mások vagyunk. Kiváltságosak vagyunk, mert nem gyötörnek a rosszindulatú gondolatok, és nem érzünk késztetést, hogy másokat szándékosan megbántsunk, hiszen attól nekünk nem lesz jobb.

Edina azt továbbra sem akarta elárulni, hogy a várandósság hányadik hetében jár.

– Nagyon-nagyon az elején vagyok. Örültem volna, ha megtarthattam volna magunknak a baba hírét még pár hétig.

Ez azonban a Dancing with the Stars műsor miatt nem volt lehetséges: Edina úgy érezte korrektnek, ha időben szól a készítőknek és a partnerének, hogy helyettesíteni kell őt.

bors

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work