20.5 C
Budapest
2022. augusztus. 9. kedd

Kukába került egy vagyont érő gyémántgyűrű USA-ban, St. Louis-ban

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Több tonna sze­me­tet át­vizs­gál­tak mert vé­let­le­nül a sze­métbe ke­rült egy négy­száz­ezer dol­lárt – 120 mil­lió fo­rin­tot- érő gyé­mánt­gyűrű.

Kukába került egy vagyont érő gyémántgyűrű

A jómódú házaspár az amerikai prériről ruccant le a Mississippi deltájához, és éppen a belvárosban a Meridian szálloda egyik szobájában pihentek, amikor a feleség észrevette, hogy eltűnt a tizenkét és fél karátos gyémántgyűrűje.

Kukába került a tizenkét és fél karátos gyémántgyűrű

„Kétségbe esetten telefonáltak, hogy segítsek a szemetes autót megtalálni, mert kidobtak  egy értékes gyűrűt.” – mesélte el az esetet Joe a hulladékfeldolgozó diszpécsere.

“Közöltem velük az autó már öt órája elhagyta a szállodát és éppen egy veszélyeztetett üzemben gyűjti be a hulladékot, a szeméttelepre meg nem jöhetnek be, mert a radioaktív hulladékot is itt tároljuk. Addig könyörögtek, amíg sikerült a kukásautónkat az egyik régi telephelyünkre küldeni, ahova én is odamentem.”

Az szemetes autó aznap 900 család hulladékét szedte össze, de a házaspár nem rémült meg, nekiesett a több tonna szemétnek és alaposan átvizsgált minden négyzetcentimétert.

A négyszázezer dolláros gyémántgyűrűt végül a diszpécser találta meg, aki végül maga is beszállt a turkálásba.

Hogy mekkora jutalmat kapott, arról nem szivárgott ki semmi…

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Elhunyt Olivia Newton-John, a Grease sztárja.. Isten nyugosztalja!

73 éves korában meghalt Olivia Newton-John, a Grease cím musical egykori sztárja. A négyszeres Grammy-díjas angol-ausztrál énekesnő és színésznő...

RUSI – Royal United Services Institute jelentése: Az orosz-ukrán háborúban hátrahagyott jobbára sértetlen orosz haditechnika lehnagyobb részben amerikai és nyugati alkatrészekből áll – írja...

TÖBB FEGYVERT IS MEGVIZSGÁLTAK ANGOL SZAKÉRTŐK AZ UKRÁNOK KÉRÉSÉRE, PL. EZEKET: 9K720 cirkálórakéta, 9M727 cirkálórakéta, Kh-101 cirkálórakéta, ezek mind...

Tragédia: Két és féléves kislány fulladt a Balatonba

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított nyomozást az ügyben – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn. Máté Alexandra...

Jókora csökkenés jön a hazai üzemanyagárakban

A nemzetközi piacokon visszaesik az olaj ára, ez jelenik meg várhatóan a magyarországi piaci árakban is. Az olaj árának...
facebook