4.6 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeSzabadidőBulvárKucsera Gábor mindenkit ledöbbentett.. - videó

Kucsera Gábor mindenkit ledöbbentett.. – videó

A kajakos egy podcast során vallott be sok mindent Tápai Szabinával kapcsolatban.

Kucsera Gábor a Palikék Világa by Manna vendége volt, és soha nem hallott titkokat árult el Tápai Szabinával közös kapcsolatáról, a gyermekei hiányáról. Kiderült, az elmúlt évek egyik legnagyobb sztárválása meg sem történt, csupán külön élnek egymástól. Jelenleg nem látja, hogy a közeljövőben újra összejönnek, de nem zárja ki. Fókusza most azon van, hogy biztos hátteret tudjon biztosítani három gyermekének. Új párkapcsolatra egyelőre biztos nem vágyik. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor / Fotó: Czerkl Gábor

Nem váltunk el

– jelentetti ki határozottan a kajakos, papíron tehát még mindig házasok Szabinával. Habár nehéz volt, jót tett nekik a különválás, most már tudja, milyen hibáik voltak, meg tudnak beszélni dolgokat, amiket akkor nem tudtak. 

Szerintem  mindkettőnknek valahol ez kellett. Kellett, hogy valahol ez megtörténjen ahhoz, hogy épülni tudjunk, fejlődni tudjunk. A Szabina is tudjon fejlődni, hogy én is szembe tudjak nézni a hibáimmal. Sokszor ez a legnehezebb

– mesélte hozzátéve, hogy a legkeményebb azért mégis csak az volt, amikor legénylakásában ülve esténként potyogtak a könnyei, mert annyira hiányoztak számára gyerekei. Az egészet egy önértékelési útnak fogja ma már fel, viszont sajnálja, hogy ez kellett számára ahhoz, hogy észhez térjen. Tudja, a gyerekeknek is jót tett ez, mivel számukra sem volt jó egy olyan közeg, légkör, ahol csak veszekedés zajlik. 

Gábor a mai napig sok időt tölt a velük, nem egy hétvégi apuka. Minden nap beszélnek, nagyos sok a közös program. Tényleg olyanok, mintha egy család lennének még mindig, csak mindenkinek megvan a saját kicsi magánideje. És, hogy újrakezdhetik-e? Erről így fogalmazott:

Ha azokat a dolgokat, amiket egymásnak okoztunk fájdalmat, azt tudjuk megbeszélni, és meg tudunk egymásnak megbocsájtani, akkor igen. Amíg nincs megbocsájtás, felesleges újrakezdeni.

Videó

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work