13.9 C
Budapest
2022. október. 3. hétfő

Kozmetikus vagyok, a vendégem 150 ezret ajánlott egy éjszakáért

Dátum:

Megosztás:

Te mit tennél? Megtörtént eset. Tisztességtelen ajánlat újratöltve.

Bernihez járok évek óta. Nagyon szép lány és remek kozmetikus. Nála mindig feltöltődöm, és olykor nemcsak én mesélek, hanem ő is. Például ezt a történetet.

„Tulajdonképpen a felesége nézett ki engem a Bálint számára. Középkorú, decens nő, bejött, körülnézett, végigmért, majd egy félmosoly kíséretében azt mondta: »Jó lesz!«. Nem tudni, a kozmetikára vagy rám értette-e, valószínűleg mindkettőnkre. Majd bejelentette a férjét arckezelésre.

A megadott időpontban megérkezett Bálint, hatvanmínuszos pasi, ápolt, sármos, udvarias. A kezelés közben mintegy mellékesen pedzegetni kezdte, hogy ugye a kozmetikusok nem keresnek valami sokat.

És hogy ő gondoskodna számomra egy kis pluszról. Van neki egy kis vidéki háza. Ha ott eltöltenék vele egy pár órát. Hetente egyszer. Akkor ő azért alkalmanként 150 ezer forinttal egészítené ki a zsebpénzemet. Nem bánnám meg.

Visszautasítottam az ajánlatát. Van pénzem, boldog párkapcsolatban élek, és egyáltalán: mégis mit képzel? Mit mondanék, ha valaki megkérdezi, mi a foglalkozásom? Nappal kozmetikus, éjjel pillangó? Bálint még próbált győzködni, biztos vagyok benne, hogy ha kicsit kéretem magam, még fel is tudtam volna srófolni az összeget.

Én inkább a lehető leggyorsabban rövidre zártam a kezelést, utána pedig kértem a főnöknőmet, hogy Bálintnak többé ne adjanak időpontot hozzám. »Ezt nem tehetem, a fizető vendég az fizető vendég!« – tárta szét a karját főnöknőm, mint egy modern madám.

Azóta kicsit izgulok, remélem, nem jön újra. Mondjuk ő is izgulhat, mert ha kell, megmutatom, hogy nem mindig olyan gyengéd az érintésem. Még nem jött.”

evamagazin

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...