20 C
Budapest
2022. május. 27. péntek

Kötelező olvasmány! Böjte Csaba ferences rendi szerzetes levele a migrációról! (Olvasd el, érdemes, és osztd meg, mert az pedig hasznos! Hirmagazin.eu)

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Böjte Csaba: “Én nem a bevándorlóktól féltem Európát, hanem a lagymatag keresztényektől!”

Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója. Az általa létrehozott gyermekmentő szervezet célja az Erdélyben sanyarú körülmények között, sokszor az éhhalál szélén tengődő gyermekek felkarolása Kép: Hirmagazin.eu
Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója. Az általa létrehozott gyermekmentő szervezet célja az Erdélyben sanyarú körülmények között, sokszor az éhhalál szélén tengődő gyermekek felkarolása Kép: Hirmagazin.eu

.. Így folytatja: “Az a természet rendje, hogy az a népcsoport, amely vegetál, amely nem alkalmas rá, hogy az életet továbbvigye, elsorvad, kihal, és helyüket az a népcsoport foglalja el, amelyben van életerő, lendület, bátorság, küzdeni akarás. Mint ahogyan a Szavannákon a kisállatok is az utolsó vérükig küzdenek az életükért, úgy kellene nekünk is küzdeni azért, hogy Európa a mienk maradjon!”

“A mai európai ember legfőbb gondja általában a fogyókúra, az alakformálás, az utazás, a pénz mértéktelen költése, testet és a lelket megrontó élvezetek hajhászása. Isten most figyelmeztetett bennünket!”

Böjte Csaba ferences rendi szerzetes

.. “A Jó Isten, úgy látom, a migrációs kérdéssel egy jó nagy fakanalat ragadott, és elkezdett kavargatni ebben a hatalmas fazékban! Isten azt szeretné, hogy térjünk észhez, térjünk meg, máskülönben elveszünk! Miért is mondja ezt? Mert látja, amit én is látok, és amit ti is láttok! Senki nem tesz semmit a migránsok ellen, hagyjátok, tűritek, hogy elvegyék otthonaitokat, feleségeiteket, megkeserítsék életeteket, gyermekeitek életét, tönkretegyék a jeleneteket és a jövőtöket!”

“Nem lehet folyamatosan félrevert harangok zajában élni, ezért nyugtassuk meg magunkat, összpontosítsuk erőinket arra, hogy mi töltsük meg életerővel, életkedvvel és gyermekekkel a Kárpát-medencét, és ne a migránsok, mert az élet és az ország azé lesz, aki benne magának és gyermekeinek jelenét éli és jövőjét megteremti!”

Böjte Csaba, Gyimesben. Kép: Wikipedia

“A demográfiai kérdés az egyik legfontosabb kérdés ma a Kárpát-medencében! Ha ezt nem tudja népünk megoldani, a migránsok leigáznak minket!”

“Szeretném Ferenc Pápa soraival zárni levelemet, aki egyébként is az egyetemes katolikus világ vezetőjeként kiáll a migránsok mellett, mégis ezt mondja:

Kép: Mandiner

„Sem a pápának, sem az Egyháznak nincs monopóliuma a társadalmi kérdések értelmezésére, sem a kortárs problémák kapcsán felmerülő megoldási javaslatokra. Itt csak megismételhetem VI. Pál világos szavait: ’A nagyon különböző helyzeteket látva nehéz egyetlen szót kimondanunk és egyetemes érvényű megoldást javasolnunk. Különben is ez nem szándékunk és nem is küldetésünk. A keresztény közösségekre tartozik, hogy objektíven elemezzék országuk helyzetét.’” (EG 184).

Forrás: Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Kapcsolódó hírek

Még ma reggel is hömpölyög a víz az utcákon a tegnap lezúdult jégesőtől – videó

Hömpölygött az utcákon az esővíz a tomboló jégeső miatt, három megyét tarolt le a hatalmas vihar szerda éjjel....

Majomhimlő: Az WHO közlése szerint a nyugati országokban az esetek többségét férfiakkal szexuális kapcsolatban lévő férfiak esetében észlelték, majd tőlük már bárkire tovább tud...

Rusvai Miklós biztos abban, hogy a majomhimlő Magyarországon is megjelenik, de úgy véli, járványra nem kell számítani.. Szlávik korábban...

Kiengedné Oroszország az Ukrajnából induló gabonahajókat

Az oroszok ezért cserébe egyes szankciók feloldását kérik. Oroszország kész „humanitárius” folyosót biztosítani az ukrajnai élelmiszerszállító hajóknak, abban az esetben,...

Putyin: Oroszország megoldott egy fontos feladatot

Oroszországnak sikerült megoldania az importhelyettesítés fő feladatait az ország szuverenitását biztosító kulcsterületeken - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök...