2.4 C
Budapest
2022. november. 29. kedd

“Köszönjük, hogy voltál nekünk”, meghalt minden rántott szeletek atyja

Dátum:

Megosztás:

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Bábel István a Pléh-csárda alapítója 2022.11.09-e reggelén elhunyt

– írták a közösségi médiában.

Meghalt Bábel István. A Pléh-csárda alapítója 67 éves volt. Munkatársai a közösségi médiában búcsúztak el tőle.

A legfrissebb hírek itt!

Köszönjük, hogy voltál nekünk Pista bácsi! Köszönjük, hogy tisztességre és becsületre neveltél minket! Köszönjük, hogy vigyáztál ránk és egyengetted útjainkat! – ezekkel a mondatokkal búcsúznak tőle munkatársai.

Bábel István temetése november 22-én lesz.

A Pléh-csárda legendás adagjairól híres egyszerű kifőzde. Honlapjukon azt is írják “nálunk nincs Cola és többi divatos üdítő. Mi a málnaszörp erejében hiszünk.”

Fotó: Infostart
Fotó: Infostart

A vendéglátóhelyet azt követően ismerték meg sokan, hogy 2015-ben náluk evett az azóta tragikus körülmények közt elhunyt amerikai sztárséf, Anthony Bourdain is, és nagyon meg volt elégedve – emlékeztet az Index, amely akkor interjút is készített a világhírű szakáccsal.

Nyitókép: Fotó: Bádog Gundel – Deszkacsárda

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Veszélyes, közel sem ártatlan gyerekjátékot hív vissza az egyik nagy kereskedőlánc

Minőségi gondok vannak a KiK egyik íj- ls nyílkészletével A KiK íj és nyílkészletet hív vissza a boltláncban forgalmazott...

Varga Judit szerint már több mint 700 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Eddig több mint 700 ezren töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette ki Varga Judit...

Újrahasznosított fűtőelemeket használhatnak Pakson

Az újrahasznosított nukleáris üzemanyagot tartalmazó fűtőelemek használata összességében olcsóbbá teheti a hazai atomerőművi energiatermelést. Zajlanak az egyeztetések a Paksi...

Apró dolgokról… – About small things…

Úgy tűnik, sokan furcsának találják, ha az ember boldogsága az élet apró dolgaiból fakad, holott az valójában nem...