9.4 C
Budapest
2022. szeptember. 28. szerda

Koronavírus miatt halt meg az ikrekkel terhes kecskeméti anyuka – így búcsúznak tőle szerettei

Dátum:

Megosztás:

Pár nap leforgása alatt vitte el a koronavírus az ikrekkel terhes kecskeméti futónőt.

Mindenkit megrázott a kecskeméti anyuka tragédiája. A 43 éves Bernadett ikrekkel volt terhes, amikor elkapta a koronavírust, szervezete pár nap után feladta a küzdelmet.

Az édesanya a második trimeszterben járt, az ikrek életét szerencsére sikerült megmenteni – Botond és Boglárka most a kórház koraszülött osztályán erősödik.

A tragikus sorsú édesanya rokona, Erna ezt írta a Facebook-posztjában:

„Nagyon nehéz, fájó szívvel írom most ezeket a sorokat. A könnycseppek a már megszokott mederben folynak végig az arcomon. Az unokatestvérem, Bernadett vasárnap éjjel feladta a harcot a koronavírussal szemben. A betegség néhány nap leforgása alatt megfosztotta a levegővétel lehetőségétől. Az intenzív osztály dolgozói megtettek mindent, amit lehetett. De az imákkal és sírással, aggódással telt napok után Betti máshogy döntött. Elfáradt és kimerült.”

Az édesanya halála nagyon megrendítette a családját, így a helyiek úgy döntöttek, összefogással segítik őket.

„Betti legnagyobb szenvedélye a futás volt, ebben nagyon hasonlítottunk. A Futók Baráti Köre (FBK), a Futásinfó, a Trizoli Jótifuti Egyesület, Betti barátnői gyűjtést szerveznek a gyerekeknek” – zárta a posztját az édesanya rokona.

A poszt megjelenése óta rengetegen támogatták már a családot, amiért a gyászoló édesapa is köszönetet mondott a Facebookon.

 

Fotó: Facebook

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Facebook

 

 

 

 

 

 

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása A kettős tömegű lendkerék feladata a motor által termelt mozgási energia tárolása...

Jevgenyij Prigozsin állítja, Ő irányítja a Wagner-csoportot..

Jevgenyij Prigozsin állítása szerint 2014. május 1-jén született meg az orosz magánhadsereg. Jevgenyij Prigozsin Kreml-közeli orosz oligarcha hétfőn hivatalosan...

Putyin: Európának tisztelnie kell Moszkvát és Minszket!

A fehérorosz elnök pedig kijelentette: Európa jövője közös Oroszországéval és Fehéroroszországéval. Az európai országoknak tisztelettel kell viszonyulniuk Oroszországhoz és...

Abonettet hív vissza a Nébih

Határérték feletti aflatoxintartalom miatt az Abonett márkájú gluténmentes extrudált kenyér 24.10.2023 minőségmegőrzési idejű és 5997148703625 EAN kódú tételét...