8.5 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Konténer rendelés szortírozáshoz és lomtalanításhoz

Dátum:

Megosztás:

Sokak fejében megfordul, hogy mit tegyenek a lakásban, házban felhalmozódott felesleges, már régóta nem használt holmikkal.

Bútorok, ruhák, textíliák, melyek a helyet foglalják, nincs hely pakolni, útban vannak és folyamatosan kerülni kell.

Ilyenkor érdemes szelektálásba kezdeni. Természetesen előfordulhat, hogy sok olyan használati tárgyat raktározunk, amelyek tökéletesen működnek, még használhatóak, és más számára valóságos kincsek lehetnek. Ezért érdemes ellenőrizni, hogy vannak-e olyan dolgok, amiket odaadhatunk valakinek a családban vagy a baráti körben. Ezen kívül a jól működő és eladható dolgokat értékesíthetjük az interneten, vagy rendezhetünk egy garázsvásárt.

Előfordulhat, hogy vannak a pincében vagy a garázsban olyan kincsek, melyeket mégis megtartunk. A felújítható bútorokat renoválhatjuk, átfesthetjük, így akár új helyet kaphat otthonunkban. A régi ruhákat szintén átalakíthatjuk, feldobhatjuk és divatosabbá tehetjük.

Ha ezek után is nagy mennyiségű kiselejtezett holmi marad, akkor a legjobb választás azok elszállítására a konténer rendelés. A vegyes hulladék konténer segítségével könnyen és biztonságosan elszállíthatók a kiszelektált holmik. Így nem csak helyet szabadítunk fel otthon, hanem a környezetvédelemért is tehetünk, hiszen az elszállított dolgokat a hulladéklerakóban átvizsgálják, szétválogatják és újrahasznosítják.

Miben segíthet cégünk?

Az InterBridge Trade Kft. Budapest minden kerületében biztosítja a konténer bérlés lehetőségét. 4-10 m3-es konténereink elérhetőek hagyományos és lenyitható falú kivitelben is. Sittszállítás és vegyes hulladék konténer bérlés is megoldható cégünknél, melynek árairól tájékozódhat az interneten, illetve telefonon vagy e-mailben.

Ön is lomtalanítást tervez és szeretné gyorsan, biztonságosan elszállítani a kiselejtezett holmikat? Válasszon minket, és biztos lehet benne, hogy gyorsan és biztonságosan elviszünk mindent, amit felpakol a konténerre. Fontos információ viszont, hogy a veszélyes hulladékok sosem kerülhetnek be a konténerbe. Amennyiben minket választ segítünk a konténer méretének és típusának kiválasztásában, pontos, minden tételt tartalmazó árajánlatot készítünk majd a megbeszélt időpontban kiszállítjuk a kért konténert. Miután mindent felpakolt a konténerre előre egyeztetett időpontban elszállítjuk azt.

Fontos felhívni a figyelmet, hogy tavaszi és nyári időszakban rendkívül sok megrendelés érkezik hozzánk, ezért érdemes időben felvenni velünk a kapcsolatot. Hívjon minket még ma és foglaljon időpontot, hogy le ne maradjon.

Elérhetőségeink:

  • Web: https://sittkontener.hu/
  • E-mail cím: [email protected]
  • Mobilszám:+36/70-368-58-24

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Elkezdődött Alekszej Navalnij temetése – nagy a tömeg, sok a rendőr – videó

Zengett az utca a temetésen: "Navalnij! Putyin gyilkos!" Az örök nyugalomra helyezett Alekszej Navalnij ellenzéki aktivista hívei szerint, az...

Újra gyengül a forint..

TikTok Hirmagazin.eu

Ma este egy megható dráma: A fegyvertelen katona – videó (18+)

A Hacksaw Ridge Desmond Doss szinte hihetetlen története, aki a második világháború egyik legvéresebb csatájában Okinawa szigetén...