18.8 C
Budapest
2022. május. 17. kedd

Könnyeivel küszködve könyörgött telefonon apja feltételezett gyilkosának az eltűnt villanyszerelő lánya: perdöntő bizonyíték lehet a felvétel

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egy szívszaggató telefonbeszélgetés jutott a Blikk birtokába.

A több mint két éve eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán (53) lánya vett egy nagy levegőt, majd felhívta telefonon édesapja feltételezett gyilkosát.

É. Imre nem csapta le a telefont, amint meghallotta, ki van a vonal másik végén, sőt, Mácsik Adrienn-nel hosszú percekig beszélgetett.

Persze, beszélgetésnek csak részben lehet nevezni azt, ami történt. Adrienn sírással küszködve könyörgött, hogy É. Imre árulja el neki, hol van az édesapja.

A férfi azonban erre a kérésre azt válaszolta: ő is szeretné tudni, mi történt Zoltánnal, és imádkozik azért, hogy az épségben előkerüljön.

Adrienn még azt is megígérte a férfinak, hogy senkinek nem mondja meg, hogy beszéltek egymással, de É. ennek ellenére sem szolgált használható információval.

Mácsik Adrienn szerint édesapja szó nélkül  soha nem hagyná el a családját

Mácsik Adrienn szerint édesapja szó nélkül soha nem hagyná el a családját

A megrázó beszélgetésre a szeretet ünnepén, karácsonykor került sor, az édesapját a mai napig hazaváró lány pedig úgy gondolta, talán ezen a különleges napon megesik rajta a gyanúsított szíve, ezért segít neki és az édesanyjának megtalálni imádott apukáját.

– A hangfelvételt egy klinikai szakpszichológussal elemeztetjük, hiszen perdöntő bizonyíték is lehet az ügyben. Egy ilyen rögzített beszélgetés hasonló erejű, mint a hazugságvizsgálat, ugyanis a gyanúsított mondatai, reakciói sok mindent elárulnak arról, igazat mond-e vagy hazudik – közölte dr. Lichy József, a Mácsik család jogi képviselője.

Mácsik Zoltán, aki 2018.március 31-én tűnt el, utoljára egy győri vállalkozóval, É. Imrével találkozott. A két férfi egy abdai benzinkútnál futott össze, mert É. komolyabb összeggel tartozott a villanyszerelőnek. Családja azóta hiába várja haza, Zoltán többé nem jelentkezett.

Mácsik Zoltánnak két éve veszett nyoma. A villanyszerelő autóját megtalálták /Fotó: RTL Klub

Mácsik Zoltánnak két éve veszett nyoma. A villanyszerelő autóját megtalálták /Fotó: RTL Klub

É. Imrét nem sokkal Zoltán eltűnése után elkapta a rendőrség, s hosszú hónapokat töltött letartóztatásban. Jelenleg házi őrizetben van. A nyomozás alatt a férfit meggyanúsították egy másik villanyszerelő, O. Vilmos megölésével is.

É. tagadja a bűncselekmények elkövetését: a Blikknek adott interjújában azt állította, soha senkit nem bántott, legjobb tudomása szerint pedig a két szerelőnek kétes üzleti ügyek miatt külföldre kellett menekülnie. Az eltűntek családtagjai egyetlen szavát sem hiszik el.

– Az édesapám a világ legjobb embere, soha nem hagyna itt minket szó nélkül – reagált a férfi szavaira Mácsik Adrienn.

Nem zárták le a nyomozást

É. Imre ellen a nyomozás jelenleg is tart. A vállalkozót előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják. Ha bebizonyosodik a bűnössége, akár élete végéig is börtönbe kerülhet. A férfi mindent tagad.

blikk, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...

Elfogytak az ukrán üzemanyag-tartalékok, óriási sorok állnak a kutaknál

Elfogyott az üzemanyag az ukrán benzinkutakon. A helyzet Kijevben a legszembetűnőbb, ahol a kereslet jóval meghaladja az elérhető mennyiséget,...