5.7 C
Budapest
2023. február. 4. szombat

Komoly változás indult el a közmédiában

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

D AS201503180091 300x168
Forrás: MTI | 2015. 03. 21. 07:32:00

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója büszke arra, hogy 25 éve az első komoly változás indult el a közmédiában. A Népszabadságnak adott interjújában Szabó László Zsolt arról is beszélt, hogy nem nézettségi elvárásokat kell teljesíteniük, hanem a társadalmi megrendelést kell kiszolgálni.
A lap szombati számában megjelent interjúban az M1 hírcsatorna nézettségéről azt mondta: az majd emelkedni fog, időt kell adni a nézőknek, és türelmesnek kell lenni a készítőkkel szemben is. “Az M1-et napi szinten többmillióan nézik, én ezt sikernek gondolom” – tette hozzá.

Szabó László Zsolt beszélt arról is, hogy a műsorokat illetően ma még nyilván vannak olyan elemek, amelyekben van javulnivaló. Úgy fogalmazott: “minden kezdet nehéz, minden kritikát komolyan veszünk, de arra nem szolgáltak rá a kollégáim, amit bizonyos sajtótermékek műveltek velük”. A hibákat napról napra kiküszöbölik, és ma már üzemszerűen működik a hírcsatorna – tette hozzá.

Elfogadhatatlannak nevezte, hogy a műsorvezetőket, riportereket gyakran alpári módon gyalázzák. “A közönségszolgálatunkhoz a kritikák mellett nagyon sok dicséret is érkezik, ami erősít bennünket abban, hogy jó irányba haladunk” – jegyezte meg a vezérigazgató.

Elmondta azt is: felmérték, hogy elindulhat-e az új csatorna, és tudták, az indulásnak vannak kockázatai, de ezeket vállalták.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Mi az a tisztatér és milyen szabályozás vonatkozik rá?

A tisztatér fogalma sokak számára ismeretlenül cseng, pedig mind az egészségügyben, élelmiszeriparban, mind a kutatásban hatalmas jelentőségű. Emellett pedig...

A gőz jótékony hatásai – hogyan gőzfürdőzzünk?

Megfelelő használat esetén a gőzfürdő hatékonyan oldja a stresszt, relaxál, felfrissít, szebbé teszi a bőrt, javítja az általános...

Mély szakadékba zuhanhat a bitcoin, és nincs, ami visszahúzza

Tizenkilencezer dollár alá esett szerda reggel a bitcoin árfolyama, és ezzel egy nagyon fontos támasz alá nézett be....

Egymilliárd dollárt rejtő aranylelőhelyet találtak Boszniában

Világviszonylatban is figyelemre méltó aranylelőhelyet találtak Bosznia-Hercegovina nyugati részén. A Jajca környéki telér különlegesen magas nemesfémtartalma miatt több...