17.4 C
Budapest
2022. május. 24. kedd

Komoly vádak: milliókat csal ki a nőktől Damu Roland

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Komoly vádakat fogalmazott meg Damu Rolonddal szemben egy nő, aki azt állítja, a színész pénzt akart tőle kicsalni. Az egykori sorozatsztár először szelemet ígért neki, majd miután kellően közel került hozzá – állítása szerint – áttért az anyagi dolgokra.

Nemrégiben lapunk is arról számolt be, hogy végre rendeződni látszott a viharos előéletű színész, Damu Roland sorsa. Miután 2015-ben szabadult a börtönből, egy időre eltűnt a nyilvánosság elől, és főpincérként dolgozott egy budapesti étteremben. Bár a visszajelzések alapján a vendégek kedvelték, nemrég váratlanul otthagyta a vendéglátóipart és újra színésznek állt. Talán emiatt fogyhatott el a pénze.

A Ripost-ot egy neve elhallgatását kérő nő azzal kereste meg, hogy elmesélhesse: hogyan akarta őt Damu rávenni arra, hogy pénzt adjon neki. A nő csak névtelenül mert nyilatkozni, mivel most is attól tart, hogy az őszintesége miatt Damu felkeresi őt. Ugyanakkor szeretné, hogy minél több nőhöz eljusson, mit is művel a színész. Állítása szerint Damu az interneten ismerkedve, szerelmet ígért neki és több gyanútlan nőnek.

„Tavaly decemberben, éppen az ünnepek előtt írt rám a Facebookon. Először el sem akartam hinni, hogy valóban ő az, de aztán küldött nekem egy videót, amivel bizonyította, hogy nem valamiféle átverés áldozata vagyok” – kezdte a Ripost-nak az ekkor még naiv nő, akit meglepett a színész udvarlása. Elmondása szerint Damu nagyon erőltette az ismerkedést, minél előbb szeretett volna személyesen is találkozni vele, ezért vonatra ült, és néhány üzenetváltás után vidékre utazott hozzá.

“Szilveszter előtt két nappal eljött hozzám, ez Budapesttől 180 kilométer. Igent mondtam a találkozóra, úgy gondoltam, hogy személyesen valóban jobban lehet ismerkedni.

Ezzel nem is lett volna semmi baj, viszont az fura volt, hogy pár nap után már közös programot tervezett velem és a szüleimmel

– mesélte a történteket a nő, aki a képtelen helyzet ellenére adott még egy esélyt a színésznek, és meglátogatta őt a fővárosban. A vidéki lány elmondása szerint ez a találkozó sem úgy alakult, ahogy azt tervezte. Damu folyamatosan bombázta őt a szerelmével, ráadásul több órára egyedül is hagyta. Ám a bonyodalmak csak ezek után következtek, ugyanis a nő számára világossá vált, miért udvarolt neki Damu ennyire intenzíven.

Miután hazajöttem, írt egy üzenetet, hogy pénzre van szüksége, mivel nem dolgozott 10 napig, és ez hatalmas kiesést jelent neki. Nem tudta kifizetni az albérletet, a számláit és a gyerektartását sem.

Megkérdezte, mekkora összeget tudok neki adni, és hogy biztosan pénzhez jusson, még a csillagokat is lehozta volna nekem az égről” – sorolta.

A színész kiszemeltje még időben rádöbbent a helyzet komolyságára, és kedvesen jelezte Damu felé, hogy bár szeretne, de nem tud és nem is fog segíteni. Damu nem tudta elfogadni az elutasítást, ezért az üzenetekben hazugságokkal akarta meg­győzni a nőt.

225 ezer kell. Nagyon fontos, hogy hétfőn fizessek.

Albérlet, rezsi, tv, gyerektartás. Nem akarom, hogy bajom legyen. Az a baj, hogy decemberben beteg voltam 10 napig. Január 15-én vissza tudom adni a pénzedet” – fogalmazott a zűrös előéletű színész az üzenetváltásban.

Próbáltuk megszólaltatni Damu Rolandot is az ügy kapcsán, de lapzártánkig nem vette fel telefonját, és az üzenetekre sem reagált.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

3 érv, hogy miért a faktoringot érdemes választanod vállalkozóként

2022-ben talán minden eddiginél fontosabb, hogy vállalkozóként alternatív pénzügyi megoldásokat is eszköztárunkba emeljünk. A vállalkozói hitelek egyre drágábbak, és...

Rendkívüli bejelentés: Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány – videó

Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/505480614638923 Facebook Hirmagazin.eu

Kidobták a szülei, ezért akart öngyilkos lenni a fiú Margit-hídon

Fináncz Dominik szerda délután munka után sétált hazafelé, amikor meglátta a Margit híd korlátjába kapaszkodó fiatalt. Zsigereiben érezte, hogy...

Kevesebb és drágább lesz idén a hazai görögdinnye: akár 40 százalékkal is többet fizethetünk érte, mint tavaly

Az importverseny viszont idén várhatóan valamivel kevésbé szorítja majd a hazai dinnyetermelőket, hiszen az extrém magas üzemanyagárak miatt...