21.6 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

Komfortzóna? Egó? Önzés?

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Mindenki szabadon döntse el hol tart most!

Komfortzóna? Egó? Önzés?

A Wiccák szerint, olyan különleges energiák vannak a kozmoszban, amelyek segítségével jobban meghalljuk az igazságot. Lehet, hogy nem pont azt, amit hallani szeretnénk, de biztosan azt, amit szükséges meghallanunk.

Meghallani az igazságot nem könnyű, mert az igazsággal kapcsolatban mindig találunk valamit, amiben változtatnunk kell magunkon – valamit, ami javítja a saját életminőségünket és a körülöttünk élőkét is. Néha az igazság építő jellegű, de gyakrabban érezzük kritikának.

Talán egy vita hevében tűnik fel, valaki olyantól, aki nem is a barátunk. Ilyenkor elmenekülünk, vagy úgy teszünk, mintha nem is hallottunk volna. De ha megállunk egy pillanatra és elvonatkoztatunk a kritika forrásától, vagy a körülményektől, akkor gondos mérlegelés után megtalálhatjuk az üzenetet, hogy valamiben fejlődnünk kell.

Az egyik nagy spirituális igazság, hogy minél kijjebb mozdulunk a komfort zónánkból, annál könnyebben kapcsolódunk a hosszú távú beteljesedéshez. Ez is annak a jele, hogy minél kényelmetlenebb valamit hallani, annál inkább van dolgunk vele. Vagyis ha ragaszkodunk hozzá, hogy nem hallgatjuk meg azt amin változtatnunk kell, akkor ugyan azok az emberek maradunk. Ha pedig ugyan olyanok maradunk, akkor miért lenne a következő nap jobb, mint az előző?

Az univerzum ezen a héten olyan emberekkel fog összehozni, akik megmutatják min kell leginkább változtatnunk. Ne vonulj azonnal fedezékbe. Gondold végig. Nézd meg, hogy mik azok a tulajdonságok, amik a következő napokban előjönnek.

Legyél nyitott, hogy meghalld az igazat a múltbeli önmagadról, ami segíthet a fejlődésedben.

Meghallani az igazat talán nem lesz könnyű, de amint a Fény megvilágítja az igazságot, nem kell tovább sötétben tapogatózva élnünk.
Forrás: Fehérvári Judit wiccaanya,Főpapnő/Facebook

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Lázadás a reptéren: 80 ezer turista rekedt Kínában a covid-korlátozások miatt – Videón a zavargások

Miután megugrott a szigeten a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma, leállították a tömegközlekedést, ennek következtében körülbelül 80 000 turista rekedt...

Orosz rulett, ukrán módra..

Olyat kér az ukrán elnök az EU-tól, amire még nem volt példa a történelemben, és ha az EU...

Mától még jobban kell vigyázniuk az autósoknak! Sebességellenőrzés lesz országosan!

Mostantól egy hétig fokozottan ellenőrzik a megengedett legnagyobb sebesség betartását Magyarország közútjain. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022....

Meghalt egy motoros, miután egy őzzel és autóval is ütközött

Meghalt egy motoros vasárnap este a 38-as számú főúton, Nyírtelek közelében történt balesetben, amikor egy őzzel, majd egy...
facebook