12.8 C
Budapest
2024. április. 23. kedd
HomeSzabadidőBulvár„Költözz el!” – Zokogva omlott össze Hedda a Párharcban, durván összeveszett Csokival:...

„Költözz el!” – Zokogva omlott össze Hedda a Párharcban, durván összeveszett Csokival: itt a kapcsolatuk vége? – videó

A Párharc tegnap esti adásában kemény vita alakul ki Csoki és Hedda között.

A szerelmesek kapcsolata eddig is viharos volt, de a legutóbbi veszekedésük odáig fajul, hogy külön kell költözniük, és az is lehet, hogy szakítás lesz a vége.

A veszekedést az robbantotta ki, hogy az egyik feladat során kiderült, Csoki igencsak kevés dolgot tud a szerelméről. A játék során többek közt arra kellett felelnie, hogy mi volt Hedda jele az óvodában, ám az egykori villalakó nem tudta a választ. Ez Heddának annyira fájt, hogy elsírta magát.

Erről Te sem maradhatsz le!

„Ebből is látszik, hogy rohadtul nem figyelsz rám soha” – mondta zokogva Hedda, mire Csoki elárulta, hogy neki az ilyesmik jelentéktelen dolgok.

A veszekedésük odáig fajult, hogy Csoki kijelentette, semmiképp sem szeretne egy ágyban aludni Heddával, ezért megkérte őt, költözzön át egy másik szobába. Hedda próbálta rávenni őt, hogy beszéljék meg a dolgokat, ám Csoki nem engedett.

„Nem szeretnék veled aludni, légy szíves, menj fel” – mondta.

Az, hogy ez csak egy újabb veszekedés-e a páros „se veled, se nélküled” kapcsolatában, avagy ezúttal komoly a helyzet, és véglegesen szakítanak, kiderül a Párharc ma esti adásából.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem