12.5 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

KÖLN: Három haláleset az oltás után – Boncolást rendelt el az ügyészség – Drei Todesfälle nach Impfungen in Köln: Staatsanwaltschaft ordnet Obduktionen an

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A belső vizsgálat során felmerült a kérdések, hogy a halálesetek összefüggenek-e az oltásokkal.

Hárman haltak meg, miután beoltották őket Corona-vírus ellen. Az ügyészség törvényszéki orvosi vizsgálatokat rendelt el, hogy kizárható legyen a bűncselekmény elkövetése. A belső vizsgálat során felmerült a kérdések, hogy a halálesetek összefüggenek-e az oltásokkal. Ulrich Bremer, a hatóság szóvivője kifejtette, hogy a boncolást elrendelték “annak érdekében, hogy kizárják a bűncselekmény lehetőségét”.

Minden oltás utáni megbetegedést vagy halálesetet jelenteni kell az oltásokért felelős Paul Ehrlich Intézetnél. Ott az eseteket “regisztrálják, összegyűjtik és ellenőrzik” annak érdekében, hogy lássák, van-e okozati összefüggés az oltás és a halál bekövetkezte között.

In Köln sind drei Personen nach Impfungen gegen Corona verstorben. Die Staatsanwaltschaft ordnete rechtsmedizinische Untersuchen an, damit man ausschließen könne, dass eine strafbare Fehlbehandlung vorliege.

Auch dem Paul-Ehrlich-Institut wurden die Fälle gemeldet.
Drei Todesfälle nach Impfungen in Köln: Staatsanwaltschaft ordnet Obduktionen anQuelle: www.globallookpress.com

In Köln sind drei Menschen verstorben, nachdem sie gegen eine COVID-19-Erkrankung geimpft worden waren. Die Staatsanwaltschaft ordnete nun an, die Leichen rechtsmedizinisch zu untersuchen, wie der Kölner Stadt-Anzeiger berichtet. Bei der inneren Leichenschau tauchten Fragen auf, ob die Todesfälle mit den Impfungen zusammenhängen können. Behördensprecher Ulrich Bremer erklärte, dass man die Obduktionen anordnete, “um auszuschließen, dass eine strafbare Fehlbehandlung vorliegen könnte”.

In Fällen wie diesen sollen die Personen an einer schweren Lungenentzündung verstorben sein und eine weitere Person an einer Hirnblutung. Laut Prof. Dr. Markus Rothschild, dem Direktor der Rechtsmedizin Köln, soll es in den drei Fällen um “erheblich vorerkrankte Personen handeln”, wie dies bereits von früheren Fällen bekannt ist. Der Rechtsmediziner forderte Laut Kölner Stadt-Anzeiger weiter, Todesfälle nach einem positiven Test auf SARS-CoV-2 und auch im Zusammenhang mit der Impfung systematisch zu obduzieren:

“Die gibt es bislang nicht, auch nicht von Todesfällen, die in näherem zeitlichem Zusammenhang einer Corona-Impfung verstorben sind.”

Alle Fälle seien dem für die Impfungen zuständigen Paul-Ehrlich-Institut gemeldet worden. Dort werden laut Rothschild die Fälle “registriert, gesammelt und geprüft”, um zu sehen, “ob es einen kausalen Zusammenhang zwischen Impfung und Todeseintritt gibt”.

Mehr zum Thema –Immer wieder Berichte über Todesfälle in Heimen nach Impfung – Offizielle sehen keinen Zusammenhang

Deep-link: https://de.rt.com/inland/112841-drei-todesfaelle-nach-impfung-in-koeln/

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Mozgalmas időjárás vár ránk a hétvégén – az eső még hagyján

Szombat estig még több hullámban várható csapadék, vasárnaptól kezdődően viszont fokozatosan szárazabb léghullámok érkeznek Magyarország, illetve a Kárpát-medence...

Szívszorító: egy háromgyerekes családapával végzett a kidőlt fa Ajkán – A barátai elégtételt követelnek

A hatóságok minden erejükkel próbáltak küzdeni érte, de végül nem tudták megmenteni annak a családapának az életét, akire...

Az ukránok egy európai uniós országot fenyegetnek

Írásban nyilatkozott a Die Weltnek a távozó ukrán nagykövet, Andrij Melnyk. A berlini nagykövet korábban már több botrányt is...

A bírósághoz fordulnak a Kölcsey Ferenc Gimnázium kirúgott pedagógusai – videó

Törley Katalin és Palya Tamás is azon tanárok közé tartozik, akiket pénteken váratlanul elbocsátottak a fővárosi Kölcsey Ferenc...