11.1 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

Kocsi ajtónyitás – Amikor nem működik a távirányító és az akkumulátor is lemerült..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Reggel épphogy felébredünk, elkortyoljuk a reggeli forró teánkat, s már nyúlunk is a kocsikulcsért, hogy kinyissuk az ajtót, hadd pakolásszanak be a gyerekek, mire mi odaérünk.

Ráirányítjuk a kocsira a távirányítót a konyhaablakból, hiszen még van néhány dolog, amit össze kell pakolni a pulton a gyerekek után. Nyomogatjuk a távirányítót, de az autó nem reagál. Nem villannak fel a lámpák, nincs pittyegés, semmi.

Itt kezdődik el az igazi idegroham, hiszen nem elég, hogy a konyhában kellene összepakolnunk, most meg rohangálhatunk körbe-körbe a lakásban, hiszen még abban a hitben vagyunk, hogy csak ki kell cserélni gyorsan az elemet a távirányítóban, s máris kinyílik a kocsi ajtaja.

Megtaláljuk nagy nehezen a megfelelő típusú elemet, gyorsan bele is tesszük a távirányítóba, s elégedetten nyomjuk meg újra rajta a gombot, hogy ki tudjuk nyitni az ajtókat. Naná, hogy nem működik.

Nem villog az autó, még a riasztó fénye sem pislákol, és igazából semmi életjelet nem ad az autó. Valószínűleg lemerült az akkumulátor is.

Olvasd el itt, hogy mit érdemes akkor tenni, amikor nem működik a távirányító, és az akkumulátor is lemerült.

Kocsi ajtónyitás sérülésmentesen – Lehetséges?

Igen, hiszen most már vannak olyan vállalkozások, mint a Villám Autónyitás csapata, amely a lakosság számára könnyen megfizethető árért cserébe tudja kinyitni az autó ajtaját.

A professzionális technikai eszközöknek köszönhetően teljesen sérülésmentesen, karcolások vagy horzsolások nélkül tudják kinyitni a szakemberek az autó ajtaját.

Nem baj, ha tönkrement a távirányító

Nem jelent gondot emiatt az, ha semmire sem reagál a távirányító, hiszen a szerelők meg tudják javítani az elromlott távirányítót. Van olyan eset viszont, amikor nem lehet megjavítani.

Ebben az esetben természetesen tudnak készíteni hozzá újat, csak ez egy kicsit több ideig tart.

Ha csutkára lemerült az akksi, az sem probléma

Amennyiben a kellemetlen helyzet a házunk körül történik, csak be kell hozunk a lakásba az akksit, s otthon is fel tudjuk tölteni. Ezt csak akkor válasszuk, ha elbírjuk a nehéz akkumulátort, ellenkező esetben inkább kérjünk meg egy erős ismerőst, hogy vigye be a lakásba egy konnektor közelébe.

Természetesen az sem probléma, ha az autó akkumulátora az út szélén merült le teljesen, hiszen a jó öreg bebikázás segítségével tudnak bele elegendő áramot vezetni a kiérkező szakemberek. Ez általában elég szokott lenni arra, hogy elguruljon a kocsi a legközelebbi áramforráshoz, ahol aztán kényelmesen fel lehet teljesen tölteni az akkumulátort.

Mit ne tegyünk, ha ki akarjuk nyitni az autó ajtaját?

Tegyük el a feszítővasat és a féltéglát – egyáltalán miért vannak ilyesmik nálunk?

Jól néz ki a filmekben az, ahogy egy vékony kis rugalmas vasdarabbal kinyitják a színészek a kocsik ajtaját vagy egy féltéglát vágnak a kocsi ablakához. Viszont ha ez ilyen egyszerű lenne a valóságban, akkor senkinek sem lenne már autója, mert mindenkiét ellopták volna már.

Tegyük csak el a rejtélyesen előkerült feszítővasat és féltéglát, s inkább hívjuk fel a Villám Autónyitás csapatát a +36 20 575 15 95-ös számon, hiszen ők nem kőkorszaki megoldásokkal, hanem profi eszközökkel, sérülésmentesen nyitják ki a kocsi ajtaját.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó (2.)

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Barátnőmtől lestem el az alapos zuhanypucolás titkát! Próbáld ki te is, nem fogsz csalódni – videó

Ezzel az egyszerű módszerrel jelentősen felgyorsítható a folyamat Kacie Stephens ausztrál takarítónő a Tiktokon mutatja be követőinek a tisztítás...

Pentagon: Ukrajna képes megtámadni a Krímet amerikai fegyverekkel

Laura Cooper a HIMARS rakétavető rendszerekre hivatkozik. Az Egyesült Államok úgy véli, hogy az Ukrajnába szállított HIMARS rakétavető rendszer...

Pénzbüntetést kapott Krím szépe, amiért egy ukrán dalt énekelt az Instagramon

A videóban szerepelt a barátnője is, őt tíz nap elzárással büntették. A bíróság szerint az idei Krím-szépe lejáratta az...