23.6 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeSzabadidőÁllatvilágKóbor kutyákat fogad be télire egy olaszországi IKEA

Kóbor kutyákat fogad be télire egy olaszországi IKEA

A svéd áruházlánc catanai üzlete nemcsak a kapuit nyitotta meg az utcán élő kutyusok előtt, hanem enni és inni is ad nekik.

Milliók osztották meg Facebookon és méltatták kommentekben az olaszországi Cataniában lévő IKEA üzlet dolgozóinak emberségét. Olyat tettek, amelyre eddig nemigen volt példa: a téli esték viszontagságai ellen nyújtanak menedéket üzletükben az utcán kóborló kutyáknak.

Az ebek nem csupán meleg szálláshelyet kapnak, a brit Independent beszámolója szerint meg is etetik őket, illetve friss vizet is készítenek ki nekik.

A vásárlók is lelkesedéssel fogadták az akciót, örömmel simogatják őket.

„Mától örökké hűséges vásárlód leszek, IKEA.”

„Most még jobban imádlak, IKEA! A kutyák tökéletes dekorációk” – ilyen, és ezekhez hasonló kommentek olvashatóak az alvó kutyusokról készült képek alatt, akik közül úgy tudni, hogy már többet örökbe is fogadtak az ide látogatók.

allatierdekessegek, Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem