10.9 C
Budapest
2023. március. 26. vasárnap

Kivégezték egy benzinkútnál a futballsztárt

Dátum:

Megosztás:

Gyá­szol a közép-ame­ri­kai or­szág, agyon­lőt­ték a sal­va­dori vá­lo­ga­tott re­kor­de­rét. Sötét ügyekbe ke­ve­re­dett.

Borzalmas tragédia rázta meg a labdarúgást. Ismeretlen tettesek végeztek Alfredo Pachecóval, a salvadori válogatottban a legtöbbször, 85-ször szerepelt focistával. A menekülő gyilkosokat gőzerővel keresik.

Kivégezték egy benzinkútnál a futballsztárt

Évek óta az Egyesült Államokban focizott (Fotó: GETTY IMAGES/Europress Fotóügynökség)

A 33 éves sportolóra akkor nyitott tüzet egy banda, amikor Santa Anában – a fővárostól, San Salvadortól 60 kilométernyire – éppen egy benzinkút mosdójába tartott. A helyi sajtó jelentései szerint közelről, legalább három golyóval terítették le. A védő azonnal életét veszítette, míg két kísérőjét súlyos állapotban szállították kórházba.

Kivégezték egy benzinkútnál a futballsztárt 1

Itt történt a gyilkosság (Fotó: Twitter/Telenoticias21)

Pacheco pályafutásának a végét két évvel ezelőtt az jelentette, hogy 13 válogatott társával együtt rábizonyították a bundázást. A fogadási csalások miatt élete végéig eltiltották a futballtól – akkor még nem sejthették, hogy az esetében ez ilyen fájdalmasan rövid időt jelent majd.

Veszélyes hely

A New York Red Bullsban is szerepelt játékos 2013 óta újra az Egyesült Államokban élt, amatőr csapatokban focizott. A múlt héten csak karácsonyozni tért haza a családjához.

Salvadorban az egyik legrosszabb a közbiztonság a világon. Évek óta képtelenek hatékonyan fellépni a bűnbandák ellen. Idén január és november között több mint 6000 embert gyilkoltak meg a Magyarország negyedét kitevő területű, mintegy 6 millió lakosú országban.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Van élet a halál után? A halálból visszajött emberek mesélnek, milyen a túlvilág

A halálból visszatért emberek mesélik el tapasztalataikat. Fény egy sötét alagút végén, szeretteink hangja, angyalok kórusa. Még az átkozottak...

Sarkvidéki hideg jön, elfagyhat a termés

Akár 15 fokot is csökkenhet a hőmérséklet. Sarkvidéki hideg érkezik a jövő héten, akár 15 fokot is csökkenhet a...

Itt a bejelentés a drámai mozgósításról

Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese az orosz hadsereg létszámának 1,5 millió főre való növelését szorgalmazza. A politikus...

Nagyon közel van az atomháború

A brit védelmi miniszter-helyettes nemrég bejelentette, hogy akár szegényített urántartalmú lövedékeket is szállítanának Ukrajnának. Ezzel az Egyesült Királyság egy...