23.3 C
Budapest
2022. július. 5. kedd

Kitört a botrány: szexvideó került elő egy magyar pedagógusról – Bosszúból hozhatták nyilvánosságra a felvételt

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A privátnak szánt szexvideó kikerült a világhálóra

 

Magyarország — Egy pillanat alatt a feje tetejére állt az élete annak a tanár-képviselőnek, akinek pornográf tartalmú videója miatt áll a bál egy észak-alföldi településen.

Úgy tudjuk, a helyi szinten szakmailag elismert pedagógus videóját bosszúból tették nyilvánossá.

A felvétel, amelyet a férfi magáról készített, futótűzként terjedt el a kis településen. A videón jól látható, hogy a férfi perceken keresztül okoz örömet magának, s – különböző segédeszközöket használva – a megszokottól eltérően elégíti ki magát. A „dologról” mindenki tud, a rendőrség nyomoz, a pedagógust pedig a tankerületi vizsgálat eredményéig felfüggesztették.

Telefonon elértük a felvételeken szereplő férfit, ám részleteket nem szeretett volna elárulni az esettel kapcsolatban. Mindössze annyit hangsúlyozott: ő áldozat a témában, s az igazságszolgáltatásban bízik. Információink szerint a férfi azért mondhatta ezt, mert feljelentést tett a felvételeket publikáló személy ellen.

Névtelenséget kérő, a tanárt jól ismerő informátorunk elmondása szerint a férfi 15 évnyi munkássága dőlt dugába azzal, hogy valaki nyilvánosságra hozta a felvételt.

– Ez egyértelműen bosszú. A barátnőjének készítette a felvételeket, s csak neki, privát üzenetben küldte át Messengeren akkor, amikor még egy párt alkottak – árulta el a férfi barátja lapunknak, hozzátéve: ismerőse teljesen padlón van lelkileg. – Nem értem az embereket, elítélik, pedig nem hivalkodott soha sehol azzal, hogy neki milyen szexuális szokásai vannak – mondta a barát. A férfi videóját nézve több szülő is úgy döntött, hogy a gyermekét nem engedi egy ilyen férfi közelébe.

– Mindenki azt csinál, amit akar, ám onnantól kezdve, hogy a videó nyilvánossá vált, már nem csak az ő ügye. Sokat tanakodtunk rajta, hogy mi lenne a helyes, mert szakmailag egy zseni, ez nem kétséges.

Végül úgy ítéltük meg a párommal, hogy nem tudna jó példát mutatni a gyerekeknek. Egyelőre nem szeretnénk, ha nála tanulna a fiunk

– mondta egy szülő, hozzátéve: amíg le nem zárulnak a vizsgálatok, addig biztosan nem gondolják meg magukat.

„Az ügyben vizsgálat folyik, amelynek megnyugtató lezárásáig információt nem tudunk adni” – írta lapunknak a Klebelsberg Központ.

Lapunk kereste a rendőrséget is az üggyel kapcsolatban, akik kérdésünkre megerősítették, hogy 2020. június 22-én feljelentést tett egy férfi azért, mert az internetre akarata ellenére kikerült egy videófelvétel, amelyen ő szerepel. A rendőrség emiatt személyes adattal visszaélés bűncselekmény gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A folyamatban lévő nyomozás eddigi adatai szerint a felvételt egy nő hozta nyilvánosságra, akit a rendőrök gyanúsítottként kihallgattak.

blikk / Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Lajcsi állítja: tízmillióval rövidítette meg MC Hawer – A „Mikor a vodka a fejembe száll” című dal miatt áll a bál

Ki ne ismerné a kétezres évek egyik legnagyobb slágerét, a Mikor a vodka a fejembe száll című nótát......

Hamarosan otthon hagyhatod a forgalmit és a jogosítványodat

A rendőr most még mérlegelhet ha otthon hagyod a menetokmányaidat és ha a bírság mellett dönt, öttől ötvenezer...

Egy 92 éves férfit kidobnak a bankból, de egy rendőr kézen fogva kíséri vissza – videó

Amikor egy idősebb férfit elutasítottak a bankban, feldúlt volt, és nem tudta, hogy mitévő legyen. Nem sokkal később...

Elhunyt Járosi Tamás, a Malackrumpli tulajdonosa.. 47 éves volt.. Isten nyugosztalja!

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Balaton Gasztroforradalmára, Jánosi Tamás.. A Malackrumpli Bisztró 2013 nyarán nyitott meg a Biobalaton termelői piac...
facebook