11.1 C
Budapest
2024. március. 1. péntek

Kitört a botrány, meztelen képet kért jobb jegyért a pesti tanár

Dátum:

Megosztás:

Jobb je­gye­kért cse­rébe mez­te­len ké­pe­ket kért a di­ák­já­tól egy Pi­lis­vö­rös­vá­ron ta­nító ma­tek­ta­nár – tudta meg a Ri­post. In­for­má­ci­ó­ink sze­rint a férfi több­ször is sze­xu­á­li­san kö­ze­le­dett a fiú ta­nít­vá­nyá­hoz. A fiú az is­kola ve­ze­té­sé­hez és a szü­le­i­hez for­dult, akik azon­nal lép­tek.

Csendes, jó hírű iskola az a pilisvörösvári gimnázium, ahol a fegyelem és a szabályok betartása fontos, a diákok minőségi oktatásban és színvonalas nevelésben részesülnek, a szülők bizalommal engedik ide gyermekeiket.

Annál kínosabb volt, amikor kiderült, hogy az iskolában nemrégen tanító matematika tanár szexuálisan közeledett az egyik diákjához.A szülők először azt hitték, csak gonosz pletyka, miszerint az egyik tanár meg akarta rontani a diákját, de aztán kiderült, hogy a hír igaz.

A Ripost-nak egy aggódó anyuka mesélte el a történteket, helyeselve, hogy az iskola rögtön köremailben adott tájékoztatást arról, hogy az új matektanár távozik, és nem a szakmai munkájával volt gond.

Kíváncsi vagy, hogy mit tett a tanár, diákjával? Az is érdekel, hogy a szülők mit meséltek és a diákok hogyan viszonyulnak az esethez? Akkor keresd a csütörtöki Ripost napilapot az újságárusoknál!

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Csak harmincezer távfűtéses lakás lehet most túlfűtött a fővárosban, de ott is van megoldás – hanganyag

A fővárosi távfűtés rugalmas, a megfelelő beállításokkal a külső hőmérséklethez igazítva biztosítja a megfelelő hőmérsékletet – mondta a...

Kikerült Alekszej Navalnij arcképe a Szabadság téri szovjet emlékműre – videók

A posztert kirakó aktivisták között sok a párhuzam az orosz és a magyar politikai helyzet között. Videó Egy Alekszej Navalnijra...

Ma este Silvester Stallone nagysikerű sorozata: Tusla királya (1-5. részek) – videók

Teljes film magyarul: Tusla királya 1 Tusla királya 2 Tusla királya 3 Tusla királya 4 Tusla királya 5 Kellemes szórakozást a filmekhez! Holnap a 6-9....

Omara Portuondo, a kubai zenei legendák egyike, 2024. október 6-án Budapesten adja utolsó magyarországi koncertjét – videó

Omara Portuondo, a kubai zenei ikon, 2024. október 6-án Budapesten adja utolsó magyarországi koncertjét. Bár pontos okokat nem...