16.3 C
Budapest
2024. május. 20. hétfő
HomeSzabadidőBulvárKitálalt a testőr! Ilyen volt az igazi Diana hercegnő

Kitálalt a testőr! Ilyen volt az igazi Diana hercegnő

Ken Wharfe több évet töl­tött a her­cegnő szol­gá­la­tá­ban, és most egy könyv­ben me­sélt arról, hogy mi­lyen is volt va­ló­já­ban Diana.

Diana hercegnő személye maga a megingathatatlan a tökéletesség, a fél világ szentként imádja. Ám életében korántsem volt ilyen népszerű, és legalább annyian támadták a viselkedése miatt, mint amennyien imádták.

Sokan csak egy feltűnési viszketegséggel megáldott házasságszédelgőnek tartották, aki szerelmesebb volt a saját hírnevébe, mint bárki másba. És akik ismerték személyesen, azok alá is írják, hogy ezért az imázsért mindent meg is tett. De nem ok nélkül.

Nem az ő döntése volt, hogy ide jutott.

Ken Wharfe, Diana egykori kirendelt testőre most egy könyvben árulta el, hogy mik voltak azok a pillanatok, amik a hercegnő személyiségét formálták.

Kitálalt a testőr! Ilyen volt az igazi Diana hercegnő

Wharfe szerint minden akkor kezdődött, amikor Diana kénytelen volt részt venni férje egykori szeretője, Camilla születésnapi partiján. Ám amikor Károly és Camilla együtt eltűntek, rájött, hogy nemcsak egykori szeretők, hanem még mindig azok. Innentől kezdve a kapcsolata a herceggel folyamatosan romlott, és ez érthetően nagyon megváltoztatta.

Persze először próbált békülni, de Károly egyfolytában hazudott neki, és a királynő sem volt hajlandó a fiára parancsolni. Csak annyit kért, hogy nyilvánosan ne jelenjen meg Camillával, kizárólag Dianával.

Második fiuk, Harry születése után pedig végleg befellegzett a házasságuknak. Károly ugyanis folyamatosan elutasította Diana közeledését, és úgy kezelte mint egy béranyát, aki gyerekekkel ajándékozza meg.

A szerelemre és megbecsülésre vágyó Lady D ezért szintén máshol kezdte keresni a boldogságot, és összeszűrte a levet a háborús hős James Hewittel. Minderről tudomást szerzett a királyi család is, és innentől kezdve mindent megtettek, hogy Diana kikerüljön a palotából.

Kitálalt a testőr! Ilyen volt az igazi Diana hercegnő 1
HRH PRINCESS OF WALES
Attending the British Fashion Awards at the Royal Albert Hall, wearing an ivory silk crepe evening dress designed by Catherine Walker, Image: 22089193, License: Rights-managed, Restrictions: For queries call UPPA + 44 (0)20 7421 6000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPPA News

A királynő egyre többet kritizálta a jótékonysági tevékenységéért és a híres barátaiért, mondván ezzel csak magát promótálja. Károly barátai pedig elterjesztették, hogy Hewitt Harry igazi apja, nem pedig a herceg. Amivel örök lelki sebeket okoztak Dianának, és sokak szemében örökre el is ásták ezzel.

Valamint ennek köszönhetően megszületett az a Diana, aki nem csak szereplője volt a bulvársajtónak, hanem az irányítója is. Fotósok és újságírók tucatjaival tartotta a kapcsolatot, és mindent megtett azért, hogy olyan kép jelenjen meg róla, amilyet ő akart kialakítani. Ami ugyanúgy ellenszenvessé tette egyesek szemében, de egyben páncélt is jelentett neki, hogy ne érje több sérelem.

Persze mindez csak részben sikerült, és végső soron a média „magára húzásával” a saját halálában is közrejátszott…

Forrás: Ripost

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem