7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekKülföldKiszivárgott II. Erzsébet végrendelete, .. őt tagadta ki az örökségból!

Kiszivárgott II. Erzsébet végrendelete, .. őt tagadta ki az örökségból!

Egyik gyermekét tagadta ki az örökségből a királynő

Ahogy áprilisban Fülöp hercegé, most II. Erzsébet végrendelete is egy biztonsági szekrénybe került, ahol a dokumentumokat 90 évig zár alatt kell tartani. Ennek ellenére néhány részlet kiszivárogott az elhunyt királynő örökségéről – figyelt fel rá a Bors.

A hírek szerint Katalin  hercegné örököli az értékes ékszerek nagy részét. Harry herceg és Meghan a Frogmore Cottage-ot kapják (itt éltek, mielőtt Los Angelesbe költöztek). Vilmos herceg, Katalin és gyermekeik, György, Sarolta és Lajos pedig a Windsor Cottage-ot.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A legnagyobb örökség, a trón a fiát, Károlyt illeti, aki feleségével, Kamillával a Buckingham-palotába költözik.

II. Erzsébet a szexuális visszaéléssel vádolt András herceget azonban állítólag kitagadta az örökségből.

Nyitókép:

ripost, bors

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem