1 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Kiss Ramóna teljesen átalakult

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A Grease cimű musical kedvéért, Kiss Ramóna teljesen átalakította a külsejét, egy igazi bombázóvá vált, akit mindenki meg akar majd kaparintani magának. A mű Szurdi Miklós rendezésében Október 16-án kerül bemutatásra, melyben Kiss Ramóna a közismert Barátok közt szinésznőjeRizzo szerepét kapta.

Kiss Ramóna
Kiss Ramóna

Elmondása szerint ez a szerep egy igazi álom a számára, nem most láthatjuk először színpadon.  A mű Amerikában 1978-ban bemutatott Grease musical Pomádé címen évtizedek óta a fiatalok egyik kedvenc zenés filmes élménye. Kiss Ramóna először kislányként látta, melyben John Travolta és Olivia Newton-John kettőse szerepel. Erről így beszélt a szisznő:- Az egyik szerepálmom volt. Már gyerekként, amikor még nem is készültem arra, hogy színésznő leszek, arról ábrándoztam, hogy ha Magyarországon valaha megrendezik a Grease-t , részese lehessek a produkciónak.

Nincs könnyű dolguk a szerepet kapott színészeknek ugyanis hazánkban is nagy sikert él a mai napig is ez az előadás, így a fiataloknak és az idősebbeknek is van összehasonlítási alapjuk az alakításokat nézve. Erről is beszélt Ramona: – Amit mi most színpadra viszünk, az az 1971-es Broadway-előadás alapján készült, tehát megelőzte a moziverziót. A filmben hallható összes dal megszólal majd a SYMA csarnokban, mindegyik filmbéli karakter látható lesz a színpadon, tehát a színdarab majdnem megegyezik a filmmel, de hallható lesz például olyan dal is, ami a filmben nem csendült fel. Egy színpadi musical másképp szórakoztat, mint a film, és mindegyikünk azon dolgozik, a néző úgy álljon fel, hogy nagyon jól érezte magát.

Továbbá beszélt szerepről is, hogy milyen is Rizzó a színpadon és mennyi idő kell neki, míg teljesen átszellemül ebbe a szerepbe, hiszen nem könnyű egy teljesen más ember bőrébe bújni. Ha mindenkinek menne, akkor mindenki filmekbe szerepelne. Lássuk, hogy vélekedik ezekről a Barátok Közt színésznője: – Ő egy bandavezér, egy nagyon nagyszájú, nagyon vehemens nő, de közben éhezik a szeretetre. Szerintem azért is nem szimpatizál a jó kislány Sandyvel, mert valahol ő is vágyik arra a nagyon biztonságos szerelemérzésre, ami  Sandynek magadatott.- Rizzo egy sokoldalú karakter, kicsit  minden nő hasonlít rá, hiszen mindenki vágyik a szerelemre, és néha minden nő kicsit hisztis, kicsit vehemens, csak nála ezek a tulajdonságjegyek erősebbek.

Említésre került még a többi szereplése is, hogy mennyire kemény ez az élet, hogy mennyi munka van a szerep megalkotásába és begyakorolásába. A színésznő ugyanis nem először szerepel színpadon, tehát nincs lámpaláza, de egy kis egészséges izgalom van benne, ami kihozza belőle a legjobbakat. Kíváncsiak vagyunk, mennyire fog látszódni az alakításon a bele ölt munka és a fáradalmas próbák a forgatások. Erről így vélekedett: – Abból, hogy egy próbafolyamat és ezzel párhuzamosan a forgatások és előadások mennyi munkát jelentenek, és hogy ez bizony fárasztó tud lenni, a nézők nem fognak érzékelni semmit. Azt viszont, hogy a befektetett munkának igenis van eredménye, igen. Mint mindig, a Barátok közt készítői a Grease próbái alatt is segítőkészek voltak, mind a kollégáim, mint a vezetőség támogatnak, örülnek, és büszkék arra, hogy egy ilyen nagysikerű színházi darab részese lehetek.

Már nem kell sokat aludjunk, hogy láthassuk Kiss Ramónát Rizzo szerepébe, biztosan ez a szerep is egy nagyszerűen sikerült alakítása lesz a közkedvelt színésznőnek és meg lesznek elégedve egyaránt a nézők és a szereplők is. A munka gyümölcse az emberek tapsa, vastapsra biztosan lehet számítani.
hirmagazin_2015-10-15_071021

Forrás: delina;

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...