15.3 C
Budapest
2022. október. 3. hétfő

Kirúgták a stúdióból a Mestercukrász egyik versenyzőjét: botrányos, amit művelt

Dátum:

Megosztás:

A Mestercukrász zsűrije úgy döntött, minősíthetetlen viselkedése miatt kizárják a versenyből Jellyt.

mestercukrasz-cover
Botrányosan végződött a Mestercukrász középdöntőjének szerda esti adásában a Kata és Jelly közötti folyamatos adok-kapok.
Annyira nem tudtak együttműködni, hogy – bár a középdöntő első három napján, a hármas csapatokban dolgozás idején nincs kieső, csak pontszerzés – végül a zsűri úgy döntött, Jellynek végleg el kell hagynia a stúdiót.

Mestercukrász-botrány

Kata és Jelly már az elődöntőben sem jött ki egymással, majd a középdöntő hétfői napján az első feladatban Jelly folyamatosan felülbírálta a főcukrásznak kinevezett Kata döntéseit. Utóbbi el is sírta magát, és úgy érezte, elájul, annyira felidegesítette csapattársa. Az együttműködési nehézségeik az első feladat végeredményére is hatással voltak, a viták miatt nem is került fel mind a 18 desszert a tányérokra, és a dekorációval sem végeztek.

Jelly és Kata között már a július 4-i, hétfői adásban is nagyon feszült volt viszony.

Jelly és Kata között már a július 4-i, hétfői adásban is nagyon feszült volt viszony.

Fotó: RTL Magyarország/Duba Máté

A hétfői adásban a kék és a zöld, a keddiben a kék és a pink csapat mérkőzött meg egymással, majd szerdán a pink és a zöld – utóbbiban ezúttal Jelly húzta a főcukrászposztot, segítője Szabi, míg a kukta Kata lett. Jelly bevallotta, hogy a hétfői adásban történtek után aggódott, bosszút fognak állni rajta, és a csapattársai neki fognak menni.

Már a tervezésnél is nehezen egyezkedtek, hogyan építsenek meg egy legalább 40 centi magas, 3D-s, mézeskalácsból készült épületet. Jelly később sem hallgatta meg csapattársai érveit, ragaszkodott a saját elképzeléseihez, emelt hangon leteremtette beosztottjait, és amikor a másik csapatból Geri szóvá tette neki, hogy nem kellene kiabálnia, a lány közölt vele, hogy ne szóljon bele a dolgaiba. Geri ezt azzal kommentálta, hogy pokol, mait a túloldalon csinálnak.

Liptai Claudia is megjegyezte zsűritársainak, hogy hogy ő nem tudna ilyen légkörben dolgozni.

AZ ILYEN VEZETŐK SZOKTAK EGYEDÜL DOLGOZNI, MERT SENKI NEM MARAD MEG MELLETTÜK

– fűzte hozzá Enzsöl Balázs, amire Juhos József egyetértően bólogatott.

mestercukrasz-zsuri-jelly

Fotó: RTL Magyarország/Tulok András

A két séf is kapott Jolly egyre elviselhetetlenebb stílusából: félvállról válaszolgatott nekik, amikor a pultjához léptek. Amikor Joci séf megkérdezte, tudna-e normális stílusban válaszolni, a lány közölte, hogy most az ő konyhájában vannak, mire az előbbi helyre tette, hogy nem kellene túl sokat képzelnie magáról, mert ő lent van padlószinten, míg a séfek magasan fent.

Liptai Claudia is kapott Jelly pökhendi stílusából: amikor Szabitól és Katától érdeklődött, miként tervezik a mézeskalács díszítését, Jelly válaszolt, és kiderült, ő és Claudia nincsenek egy véleményen. Kata erre annyit mondott, hallgatnak Claudiára, és az ő tanácsait fogadják meg. Jelly ezen nagyon kiakadt, közölte, nem Claudia a séf, hanem ő.

mestercukrasz-botrany2

Fotó: RTL Magyarország/Tulok András

Innentől elszabadult a pokol, Jelly ordítva bizonygatta, ő próbált konstruktív lenni, de Kata „gecire destruktív” és „kussoljon be”. Amikor megindult csapattársa felé, Szabi a két lány közé állt, mert tartott tőle, hogy Jelly nemcsak szavakkal, hanem fizikailag is bántalmazza Katát.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

– Abban biztos vagyok, hogy ha Szabi nem áll oda elé, és nem gátolja meg, akkor ő elindul felém, és szerintem semmi nem marad belőlem – mondta utólag Kata, aki azt is megjegyezte, hogy látta, Jelly magán kívül van, vörös a feje, és kidülled a szeme.

kata

Fotó: RTL Klub/Mestercukrász

Jelly, vedd le a kötényed, tedd le a pultra, és fáradjál ki! – mentette meg a tarthatatlan helyzetet Joci séf, majd amikor a lány megkérdezte, miért, azt válaszolta:

EZT A STÍLUST ITT NEM ENGEDED MEG!

Jelly végül lerakta a kötényt, és kisétált a konyhából, a színfalak mögött pedig azzal mentegetőzött, a csapattársai kényszerítették arra a viselkedésre, amit a stúdióban produkált.

mestercukrasz-zsuri

Fotó: RTL Klub/Mestercukrász

– Én Katát egyáltalán nem akartam bántani, csak fel akartam emelni és kivinni, hogy ott üljön le, és én csinálom tovább a dolgom. Sajnos már annyira felidegesített azzal, hogy folyton ő kezdte mondani nekem, hogy én mit csináljak. Én egyébként sem vagyok olyan, hogy nekem más megmondja, hogy mit csináljak, pláne akkor, ha ki vannak osztva a szerepek.

SAJNOS ŐK KÉNYSZERÍTETTEK ARRA, HOGY ÍGY VISELKEDJEK AZZAL, HOGY NEM MŰKÖDTEK EGYÜTT

– magyarázkodott a sportoló Jelly.

mestercukrasz-jelly

Fotó: RTL Magyarország/Tulok András

A zöldek főcukrászát a zsűri minősíthetetlen viselkedése miatt kizárta a versenyből, ezt a többi versenyzővel is közölték.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

– Szeretnénk kimondani, hogy ettől a perctől kezdve Jelly többet nem jöhet vissza a konyhába, ki van zárva a versenyből – jelentette be Liptai Claudia.

VOLT EGY PILLANAT, AMIKOR AZT HITTEM, HOGY RÁMEGY A TORKÁRA KATÁNAK

– mondta Claudia a zsűritársainak, aki szerint az nem indoklás az ilyen viselkedésre, hogy ő a főnök, mert ha valaki így lenne főnök, akkor repülne mindenhonnan.

– Van egy határ. Lehet veszekedni, lehet vitatkozni, de amikor már a testi épség kerül veszélybe, ott nincsen pardon – jegyezte meg Enzsöl Balázs.

Kata és Szabi végül elkészítette a Big Bent mézeskalácsból, az összeragasztásnál Claudia segített pár percig tartani a falakat. A pontot végül nem ők kapták. Kata a zsűrinek bevallotta, megijedt a botrányos szituációban, félt tőle, hogy kap egy pofont.

Liptai Claudia Mestercukrász-ruhái

A cukrászvégzettséggel is rendelkező műsorvezető, Liptai Claudia, a műsor házigazdája és egyúttal harmadik zsűritagja a középdöntőig számos különleges ruhát viselt, mindegyiket Maár Róbert tervezte. Közülük a nézőknek az a hupikék kreáció tetszett leginkább, amit az elődöntőhét keddjén viselt.

Mestercukrász,show,botrány
femina

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Zelenszkij: Limant teljesen megtisztították az orosz megszállóktól

A Donyeck megyei Liman városát teljesen megtisztították az orosz megszállóktól - jelentette be Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnap délutáni...

Átverték a nyugdíjasokat – rendőrségi videó

Magukat a nyugdíjbiztosító munkatársának kiadva csaltak ki pénzt a gyanú szerint. Budafoki rendőreink azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket...

Hármas karambol az Árpád hídnál

Összeütközött három gépkocsi az Árpád hídon, a Pest felé vezető oldalon, a Népfürdő utcai lehajtónál. Tűzoltók, mentők, rendőrök...

Putyin szövetségese az ukrán győzelemre: le kell dobni az atomot! – videó

Kemény válaszlépéssel reagálna Vlagyimir Putyin egyik legfontosabb katonai szövetségese, Razman Kadirov. Az orosz csecsenföldi régió vezetője szerint az ukránok...