12.7 C
Budapest
2023. október. 3. kedd

Kínos pornóbotrány: Megtörte a csendet a magyar énekesnő!

Dátum:

Megosztás:

Az énekesnő is szeretné látni mihamarabb azt a felvételt, ami miatt kirobbant a botrány! Vajon elküldik neki is?

Elképesztően népszerű és sikeres volt a 80-as években Szűcs Judith. Az énekesnő a legjobb időszakát élte akkoriban. Az ismertséget azonban ő is megsínylette, amikor kikerült róla egy állítólagos pornóvideó.

„Csodálatos volt az a korszak. Rendszeresen írtak rólam mindenfélét. Többoldalas riportokat hoztak le, még posztert is mellékeltek. Fel sem fogtam akkoriban ezt a népszerűséget. Örültem a sikernek, annak, hogy hagytak énekelni, és a közönség szeretetének” – kezdte a Borsnak Szűcs Judith, aki a népszerűség ellenére néha magányosnak érezte magát.

„Nem mertek hozzám odajönni személyesen a férfiak. Szégyenlősek, félénkek voltak. Nem kezdeményeztek, azt hitték, hogy hatalmas primadonna vagyok, ha a tévéből is én szólok. Sokszor voltam egyedül, mégsem mertek közeledni. A szakma is olyan volt, hogy megközelíthetetlennek tartották az énekesnőket” – emlékezett vissza Judith.

Persze a hírnévvel az is jár a mai napig, hogy időről időre előbukkannak csúnya sugdolózások. Így történt ez Szűcs Judith-tal is még a 80-as években, amikor egy ifjúsági magazin azt írta, hogy az énekesnőről egy arab országban készült pornófilm, sőt még azt is tudni vélték, hogy az egész akcióért 74 ezer dollárt kapott.

„Ezt még a házasságom előtt hallottam, de semmi jelentőséget nem tulajdonítottam neki, mert ez egy hülyeség. Ez több mint pletyka, ez igen aljas rágalom! S hogy nem érdekel, az azért van, mert ilyen kazetta nem létezik. Egyébként ha már magyarázatot kell találni rá, az az elképzelésem, hogy létezik valamilyen kóbor pornókazetta, amelyet már átmásoltak vagy ezerszer, s ezen tényleg hasonlíthat rám valaki. A legfontosabb az, hogy ilyen felvételeket soha nem csináltam, de ha valakinek mégis a birtokában van, kérem, juttassa el hozzám, hadd lássam már végre én is” – magyarázta akkoriban az énekesnő, aki ennyi év távlatában már elfelejtette, miket is pletykáltak róla annak idején. A téma azért került elő, mert a napokban elérhetővé váltak az ifjúsági magazin korábbi számai, így ez a cikk is újra felbukkant.

„Nem emlékszem arra a videóra. Hogy lettem volna én pornósztár? Akkor nem is lennék énekesnő. Most is azt mondom, hogy mutassák a bizonyítékot, mert én is kíváncsi vagyok rá. Nem véletlen, hogy a mai napig nem került elő az a felvétel, ugyanis nem létezik” – zárta le a témát egyszer s mindenkorra.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Még a hónapban megszűnik egy népszerű dohánytermék

2023. október 23-tól Magyarországon is alkalmazni kezdik azt az uniós irányelvet, ami megtiltja a természetes dohányízt ízesítéssel elfedő...

Súlyos baleset, mindkét oldalon lezárták az M5-öst – videó

Összeütközött egy kamion és egy személyautó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán hajnalban, a 91-es kilométernél lévő...

Megvan, pontosan mennyivel emelkedik a nyugdíj január 1-jétől

Varga Mihály pénzügyminiszter közölte az idősek világnapjához kapcsolva. Februárban pedig jön a 13. havi ellátás. Az idősek világnapján jelent...