-1.1 C
Budapest
2023. február. 8. szerda

Kinevezték az új szabolcsi rendőrkapitányt

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 03 17 112740MTI 2015. március 17., kedd 11:18

Április 1-jei hatállyal Farkas József dandártábornokot, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét nevezték ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság élére – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján kedden.

A közlemény szerint Pintér Sándor belügyminiszter – Papp Károly országos rendőrfőkapitány javaslatára – Farkas Józsefet április 1-jével felmenti jelenlegi megbízatásából és megbízza a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetésével.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság élére Urbán Zoltán László ezredest, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány helyettesét nevezték ki.
A rendőrség hétfőn közölte, hogy az országos rendőrfőkapitány javaslatára a belügyminiszter indokolás nélkül, március 31-ei hatállyal visszavonta Tarcsa Csaba dandártábornok, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének vezetői megbízását.
Tarcsa Csaba 2011 júliusától tölti be a tisztséget, előtte – 2010 decemberétől – megbízott megyei főkapitány volt.

Kép: Google;

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Mindkét lábát amputálni kellett az olimpiai bajnoknak

Mindkét lábát amputálni kellett a korábbi orosz műkorcsolyázó Roman Kosztomarovnak, aki 2006-ban jégtáncban téli olimpiai aranyérmet szerzett. A többszörös...

Nagyon rossz irány: az ukránok orosz területek célbavételét emlegetik, az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak

A Mandiner is megírta: az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak. „Az orosz félnek nem áll szándékában eltűrni az amerikai nagykövetség...

Az EP-jelentéstevője szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt

Gwendoline Delbos-Corfield francia zöldpárti politikus szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt. Szerinte a magyar...

Megtalálták az elveszett várost az óceán mélyén – videó

A Közép-atlanti gerinctől nyugatra, az óceán mélyén tornyok csipkézett tája emelkedik ki a homályból. Krémszínű falaik és oszlopaik kísérteties...