19.8 C
Budapest
2023. szeptember. 26. kedd

Kim Dzsongunt nyaralás közben kapták le a kémműholdak, nehéz elhinni a látottakat – Fotó

Dátum:

Megosztás:

Borzalmas a helyzet Észak-Korea területén, ám vezetőjük ismét magánpalotájába indult elvonulni.

Észak-Koreában az éhínség és a COVID-19 járvány ellen küzdenek. Az emberek a hétköznapokban szó szerint az életbemaradásért küzdenek.

Ezzel szemben legfőbb vezetőjük éppen saját, körülbelül 80 méter hosszú luxusjachtján tart magánlakóparkja felé.

 

Kim Dzsongun
Fotó: Mikhail Svetlov / Getty Images

Még több külföldi hír

A Planet Labs műholdas képalkotó cég július 12-én készített képeket a jachtról, valamint egy másik kb. 61 méter hosszú jachtról, ami már a Kim Wonsan palota melletti magánkikötőben horgonyzott.

A nagyobbik jachtot úszó vidámparknak építették, dupla vízicsúszdával, olimpiai méretű medencével és többszintes társalgóval – derült ki az Insider cikkéből. A képeket egyébként az NK News dél-koreai hírportál tette közzé.

Az egyelőre még nem világos, hogy ki vagy kik használhatták a luxushajókat, amiket korábban barátoknak és családtagoknak is kölcsön adtak. Azonban a jachtok mozgása pontosan egybeesik azzal az időszakkal, amikor Kim Dzsongun nem volt hajlandó megjelenni a nyilvánosság előtt.

 

Sőt az Észak-Koreai vezető kiruccanását erősíti meg az a tény is, hogy tavaly áprilisban ugyanezzel a vidámparkként műkő luxushajóval látták elvonulni. Ugyanis így védte magát a koronavírus járvány ellen az erős dohányos vezető.

Még több külföldi hír

Az ország jelenleg válságos állapotba került a vírus miatt, de az élelmiszer árak is az egekbe szöktek. Utóbbit Kim Dzsongun a tavalyi súlyos tájfunoknak tulajdonított. A helyzet már annyira rossz, hogy az ENSZ egyik tisztviselője Észak-Koreával szembeni szankciók feloldását javasolta.

ripost

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Megtette első balatoni útját a Komáromban készült új komp +fotók, videó

Bemutatták a BAHART új, Komáromban készített balatoni flottájának két már össszeszerelt darabját: a Tihany nevű kompot és a...

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 3

További egyszerű tények: A Földön mindenhol van kőolaj, csak a geológiai struktúrák miatt van, ahol sokkal gazdaságosabb kitermelni, mint...