13.3 C
Budapest
2022. október. 1. szombat

Kim DzsongUn nagyon ideges, hogy dúl az orosz-ukrán háború, és ő meg nincs benne, ezért közölte, hogy megerősíti az Egyesült Államokkal szembeni védelmét, és fontolóra veszi „minden ideiglenesen felfüggesztett tevékenység” folytatását, utalva az atomfegyverek és interkontinentális ballisztikus rakéták (ICBM) tesztelésére vonatkozó, saját maga által meghirdetett moratórium feloldására.

Dátum:

Megosztás:

Észak-Korea továbbfejlesztett nagy hatótávolságú robotrepülőgép és harcászati irányított rakéta robbanófejének tesztelését hajtotta végre a héten, miközben Kim DzsongUn nagy fegyvergyárakat látogatott meg..

A gyárak vezetőinek elmondta, hogy az ország fontos feladat előtt áll, és mindenben számít a gyárak maximális erővel történő működésére a megrendelt, fegyverrel felszerelt robotrepülőgépek, irányított harcászati rakéták, valamint atomtöltetű rakétafejek gyártására, a kiadott parancsok és utasítások maximális végrehajtására.

Ismert, hogy korábbi honvédelmi miniszterét, aki ezeknek a gyáraknak a felügyeletével és irányításával volt megbízva, egy pillanatnyi gyengesége miatt 40 év kényszermunkára ítélte, majd megkegyelmezett neki, és főbe lövette.

Nem tudjuk mire készül az észak-koreai diktátor, de most nagyon irigy Putyinra, hogy Putyin háborúzhat, Ő meg nem, viszont eléggé haragszik Amerikára ahhoz, hogy elkezdjen gőzerővel fegyverkezni, hogy országa “védelmét” szavatolni tudja!

Szerinted mire készül Kim DzsongUn? .. Szólj hozzá! Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Megkezdődött a nyomozás a Schobert Norbiékat gyalázó Facebook-csoport ellen..

Mint arról korábban beszámoltunk, Schobert Norbert megelégelte, hogy éveken keresztül őt és családját pocskondiázzák A nagy Norbiréka nevezetű...

Autó égett az M5-ösön, Kecskemét közelében

Kigyulladt egy autó Kecskemét közelében, az M5-ös autópályán. Egy személyautó motortere és műszerfala égett az M5-ös autópálya 93-as és...

Tinik előtt végzett önkielégítést az ismert festőművész – Érthetetlen, miért nem vették őrizetbe B. Tamást (18+)

Hátborzongató, da sajnos, igaz történés: A városszerte ismert hobó festőművészből órák alatt közellenséggé vált B. Tamás Nagykőrösön, ahol...

Egyre nagyobb a baj a Gazprommal: veszélyben az utolsó, Magyarországra tartó gázvezeték is – Megszólalt a külügy..

A Gazprom belengette, hogy leállíthatja az utolsó, Magyarországra tartó gázvezetékét is. A Gazprom belengette hogy leállíthatja az utolsó, Magyarországra...