22.7 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

Kim Dzsong Un beállt az oroszok mögé: felajánlotta a segítségét Vlagyimir Putyinnak.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Észak-Korea egyike volt annak az öt országnak, amely azzal a márciusi ENSZ-határozattal szemben szavazott, amely elítélte az orosz agressziót.

A Yonhap hírügynökség a KCNA-ra hivatkozva közölte: Kim Dzsong Un teljes támogatását ajánlotta fel Oroszországnak, amelyet levélben fejezett ki az ország június 12-i nemzeti ünnepe alkalmából.

Észak-Korea vezetője gratulációjában arról írt, hogy az orosz nép hatalmas sikereket ért el, amelyet annak „az igazságos ügynek szentelt, hogy biztosítsa az ország méltóságát és biztonságát, miközben ezerféle kihívással és nehézséggel kellett szembenéznie”.

A Vlagyimir Putyinnak címzett üzenetét azzal zárta, hogy a koreai nép teljes támogatását és bátorítását nyújtja az országnak, miközben tiszteletét fejezte ki az Orosz Föderáció nemzeti ünnepe, Oroszország napja alkalmából

– számolt be a TASS orosz állami hírügynökség.

A Kreml legtöbb szövetségese idáig a kapcsolataik ellenére is a háborúval szemben foglalt állást, ám Észak-Korea már egyike volt annak az öt országnak, amely azzal a márciusi ENSZ-határozattal szemben szavazott, amely elítélte az orosz agressziót.

Észak-Korea cseppet sem figyelmen kívül hagyható katonai tényező, mert bár azt maga Kim Dzsong Un is elismerte, hogy éhínség tombol az országban, ennek ellenére a phenjani vezetés rendszeresen interkontinentális ballisztikus rakéták lövöldözésével kerül a nemzetközi hírekbe.

Az észak-koreai vezető korábban már a győzelem napján is gratulált Vlagyimir Putyin orosz elnöknek, akkori levelében „szilárd szolidaritásáról” biztosította Moszkvát, valamint „szent ügyét, amelyet az ellenséges erők politikai és katonai fenyegetéseinek, zsarolásának felszámolására indított”.

Hirmagazin.eu: Itt olvashatjátok el az Európai Tanács 2022. március 24–25-i ülésének következtetései: többek között az Ukrajna elleni háború legutóbbi fejleményei, az Oroszország elleni uniós szankciókról és azok végrehajtásáról szóló anyagot

Kína tartózkodott az ENSZ űlésen, míg 5 ország, Oroszország, Szíria, Észak-Korea és Fehéroroszország pedig a határozat ellen szavazott. Most Észak-Korea biztosította teljes szövetségéről és támogatásáról Oroszországot, ez volt az indukció, innen a többi anno elutasító ország is szövetséges lesz!

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket! Hirmagazin.eu

blikk nyomán

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hárman megsérültek a Google adatközpontjában történt robbanásban

Legalább hárman súlyos égési sérüléseket szenvedtek, miután robbanás következtében tűz ütött ki a Google egyik egyesült államokbeli adatközpontjában...

Nógrádi György: Az Európai Unió felbomlik – videó

A szakértő szerint arról lehet szó, hogy az Európai Unió felbomlik, azonban annak nincs realitása, hogy az EU...

Egyre több települést fenyeget a vízhiány Magyarországon

Vannak települések, ahol alapvető szükségleteiket sem tudják ellátni, mert olykor üledékes, sárga és szennyezett víz folyik a csapból. Tovább...

Az ukránok miatt leállt a Barátság kőolajvezeték

A szankciók miatt az oroszok nem tudják a tranzitdíjat átutalni, az ukránok pedig megakadályozták, hogy más módon eljuttassák...
facebook