27.9 C
Budapest
2023. szeptember. 27. szerda

Kilökte az ablakon, majd elvágta felesége torkát egy migráns

Dátum:

Megosztás:

forrás: Breitbart News

Brutális családi erőszak áldozatává vált egy 27 éves csecsen migráns nő, akit saját férje hajított ki lakásuk első emeleti ablakából. Miután a férj rájött, hogy a nő túlélte az esést, a nyílt utcán elvágta a torkát egy késsel.

A gyilkosság első fázisa hétfő este 9-kor kezdődött, mikor a pár vitatkozni kezdett a család számára kialakított szociális lakásban – tudta meg a BZ Berlin News.

„The woman was severely injured after the eight-foot fall, but did not die of her injuries.” http://trib.al/ATXXzU1 

Photo published for Shock As Asylum Seeker Stabs Wife to Death After Throwing Her Out a Window

Shock As Asylum Seeker Stabs Wife to Death After Throwing Her Out a Window

A town in Germany is in shock after an asylum seeker threw his wife out of a window and then proceeded to stab her to death over a reported argument between the pair.

breitbart.com

A férfi hűtlenséggel vádolta a feleségét, majd kidobta az ablakon. Két gyermekük eközben a szomszédos szobában aludt.

A nő két és fél métert zuhant, így túlélte az esést. Férje ezután megragadott egy kést, lesétált a földön fekvő felesége mellé és elvágta a torkát.

A rendőrség rövid időn belül megérkezett a lakáshoz, és gyilkosság vádjával letartóztatták a férfit. Nem tudni, mi fog történni öt gyermekével, akik átaludták anyjuk meggyilkolását.

A nők elleni erőszak már jó ideje problémát jelent a német menekültszállásokon. A privát lakásokban is hasonló probléma alakult ki, hiszen a migránsok “otthoni életébe” a hatóságok nem szólhatnak bele, így a nők teljesen a férjükre vannak utalva. A német kormány szakértőket fogadott fel a probléma orvoslására, de egyelőre csak  nemek szerinti elkülönítést vetették fel, ami családoknál ugye nem megoldás.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 4

Térjünk picit vissza a tehenekhez! A metán – laborban kísérleti leg igazolható, az szénmonoxidból és vízből jön létre, és...

NAPÚT – 7: AZ Utolsó vacsora szereplői – Jakab

Jobbról balra haladva az ötödik apostol az idősebb Jakab. Jakab robbanékony természetű volt. Szent Lukácstól tudjuk a következő esetet,...

Felháborítóan kicsi a Hableány-ítélet! – Az ügyészség részletesen elmagyarázza, miért kell nagyobb büntetés (2 db vonatkozó hanganyag a cikkben)

Fellebbezett az ügyészség a Viking Sigyn szállodahajó kapitányát érintő elsőfokú bírósági ítélet ellen a Hableány-perben. Az ügyészség szerint...

Fogyhatunk-e az éjszaka folyamán?

A globális elhízási járvány erőfeszítésre sarkallta a világot, hogy hatékony és elérhető fogyási stratégiákat találjon. Ennek következményeként új étrendi...