11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeKülföldKiemelt külföldi hírekKijevbe utazott Ursula von der Leyen a háború évfordulója alkalmából, már nagyon...

Kijevbe utazott Ursula von der Leyen a háború évfordulója alkalmából, már nagyon várja a találkozást a ukrán elnök és az EB elnöke!

Kijevbe utazott az Európai Bizottság elnök. e a háború évfordulója alkalmából.

Az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen a háború kezdetének második évfordulójára utazott Kijevbe

– írja az Ukrajinszka Pravda.

„Kijevben vagyok, hogy megemlékezzem az orosz–ukrán háború kirobbanásának második évfordulójáról, valamint hogy ünnepeljem az ukrán nép kivételes ellenállását. Határozottabban támogatjuk Ukrajnát, mint valaha – pénzügyi, gazdasági, katonai, erkölcsi támogatással. Egészen addig, amíg az ország végre szabad lesz” – mondta Ursula von der Leyen.

Twitter-post

Forrás nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem