1.3 C
Budapest
2023. december. 9. szombat

Kígyók szigete és társai: 15 tiltott hely a világon, ahova még a milliárdosokat sem engedik be!

Dátum:

Megosztás:

Ha vi­szont elég tü­rel­mes vagy, egyi­kük 14 év vá­ra­ko­zás után szá­modra is el­ér­hető.

Nagyon érdekes videóra bukkantunk, amely összefoglalja a világ 15 olyan helyszínét ahova hétköznapi halandó be sem teheti a lábát.

Talán az egyetlen amelyet kitalálhattunk volna, az a híres-hírhedt 51-es körzet, egy amerikai katonai bázis neve Nevadában amelynek déli részén titkos katonai repülőtér van.

A földön-kívüliekkel való kísérletektől kezdve, sok mindent mondtak és írtak róla /sőt, film is készült belőle/ – de a létezését csak két évvel ezelőtt ismerte el a CIA.

Kígyók szigete és társai: 15 tiltott hely a világon, ahova még a milliárdosokat sem engedik be!

Anélkül, hogy elárulnánk a videó titkait, szó lesz benne többek között egy olyan törzsről amelyet az Amazonas őserdeiben senki sem látogathat meg, mert a brazil kormány abban az állapotban szeretné az utókorra hagyni amelyben megtalálta.

Az is meglepő, hogy Disneylandnek saját exkluzív klubja van, amelybe csak 14 éves várakozás után lehet bekerülni, évi sok ezer dolláros tagsági előleg kifizetése után.

Szó lesz az észak koreai fővárosban lévő hatalmas felhőkarcolóról amelynek 39-es szobájában tartják az atom-rakéták legféltettebb indítási kódjait. Surtsey – ez egy izlandi vulkán által kialakított sziget ahova turistákat soha nem engednek be, csakis kutatókat.

De képeket láthatunk a kígyók szigetéről ahova már csak azért sem érdemes eljutni, mert jelenleg 4000 különböző kígyófajta népesíti be.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Finnország válaszától Zelenszkij az őrület határára kerülhet

A finn legfelsőbb bíróság pénteken hozott határozatában úgy döntött, hogy az ország nem adhat ki Ukrajnának egy terrorizmussal...

A Netflix egyik 2023-as debütáltja: Mindent szabad – videó

Mindent szabad (Fair play) Amikor egy méregdrága pénzügyi cégnél szóba kerül egy áhított előléptetés, a szerelmesek, Emily (Phoebe Dynevor)...

Az EU-tagállamok hozzájárultak ahhoz, hogy Magyarország közel egymilliárd eurót kapjon – egy éven belül

Az uniós pénzügyminiszterek elfogadták az Európai Bizottság javaslatát, amely arra vonatkozott, hogy Magyarország módosíthassa a nemzeti helyreállítási tervét....

Szoboszlai jött, látott és gólt lőtt – győzött a Liverpool + videó

Nehezen indult be a gépezet, de végül győzni tudott a Liverpool a sereghajtó Sheffield otthonában a Premier League...