13.9 C
Budapest
2022. október. 3. hétfő

Kifordult önmagából Harry herceg: önző tróger lett

Dátum:

Megosztás:

Harry életrajzírója szerint a herceg elveszítette a kapcsolatot a hétköznapi emberekkel és önző trógerré vált.

Harry herceg elvesztette a kapcsolatot a hétköznapi emberekkel és csak az „én, én, én” a fontos számára – mondta a herceg életrajzírója. Angela Levin szerint Harry „önző tróger” lett, mióta Meghannal elhagyták a királyi családot.

Még több külföldi hír

Harry a közelmúltban nyilatkozta azt, hogy két végén égette a gyertyát, amíg meg nem tanult meditálni és így kikapcsolni. A herceg éppen ezért azt kérte a munkavállalóktól, adjanak naponta 15 percet a dolgozóiknak, amíg semmivel sem kell törődniük, míg a munkásoknak azt tanácsolta, „nézzenek magukba”.

Harry hangsúlyozta, hogy az énidőt mindenkinek ki kell harcolnia magának.

Az életrajzíró szerint Harry ezzel csak frázisokat puffogtatott és egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy egy hétköznapi ember hogyan is él. Ugyanis a legtöbb embernek nincs ideje arra, hogy a munkahelyén meditáljon és folyton csak önmagára figyeljen.

Még több külföldi hír

„Könnyű úgy befele fordulni és relaxálni nap közben, ha a gyerekre a dada vigyáz, főznek ránk és a házimunkát is más végzi, no meg persze nem is dolgozunk. Egy 11 millió fontos villában, 16 fürdőszobával nekem se nagyon fájna a mindennap” – mondta a szakértő.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Northfoto

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...