23.6 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeÉletmódÉletmód hírekKiengedték a börtönből Lakatos Brendont, azonnal elmondta, mennyi pénzt keresett "benn"..

Kiengedték a börtönből Lakatos Brendont, azonnal elmondta, mennyi pénzt keresett „benn”..

Emlékeznek még a kisbabát cigiztető milliomos kisebbségire? Ő volt Lakatos Brendon, akit leültettek, és 2 év után jó magaviseletért kiengedték őt. Azonnal nyilatkozott:

Na üdvözlök mindenkit, végre kiengedtek, nagyon boldog vagyok, de míg odabenn voltam, addig is havi 2 millió forintot kerestem, hogy mivel azt majd elmondom legközelebb. Most haza megyek, és ahogy tehetem indítom az újabb live videókat, és újra kifújom az orrom a 20 ezresekbe. Nagyon tele vagyok pénzzel, 2 éve nem költötem semmit, most belevágok és elköltök pár milliót, sziasztok testvéreim “

budapest-1873

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem