1 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Kiderült, mitől lett rosszul Tahi-Tóth László

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Újabb rész­le­te­ket tud­tunk meg Tahi-Tóth László ál­la­po­tá­ról! A mű­vészt szom­bat este szál­lí­tot­ták kór­házba a Jó­zsef At­tila Szín­ház Hattyú­dal a Re­pub­lic együt­tes­sel című elő­adá­sá­ról.

Színészkollégái figyeltek fel arra, hogy valami nincs rendben a 72 éves Tahi-Tóth Lászlóval.

A komédia második felvonásában egyik pillanatról a másikra elsápadt a színész arca, szédülni kezdett. A színház direktora, Nemcsák Károly azonnal le akarta állítani az előadást, de Tahi-Tóth ezt nem engedte.

 

Kiderült, mitől lett rosszul Tahi-Tóth László
Fotó: Szabolcs László

A zseniális művész kikérte magának a kérdést és közölte: nem hagyja cserben a nézőket, így a probléma ellenére végigjátszotta a két és fél órás előadást. A színész profizmusát dicséri, hogy a közönségből senki nem vette észre, hogy bármi baj lenne vele. Megtudtuk: Tahi-Tóth László rosszullétének egyik oka a kimerültség.

Forrás: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...