Home Szabadidő Bulvár Kiderült minden! Ezért lépte meg Tóth Gabi és Papp Máté Bence

Kiderült minden! Ezért lépte meg Tóth Gabi és Papp Máté Bence

0
Blikkruzs

Nincs már kérdés.

Jó ideje olvashatunk újabb és újabb posztokat Tóth Gabi és Papp Máté Bence közösségi oldalain szerelemgyerekükről, azaz arról a közös nyári táborról, amelyre már hivatalosan is lehet jelentkezni. Nem a vállalkozás része hajtja őket, Gabi elárulta, miért is szerette volna ezt a tábort annyira.

„Régen rendszeresen voltak közönségtalálkozók, ahol a énekesek személyes kapcsolatot alakíthattak ki a rajongókkal. Mára ez teljesen eltűnt, mindenki a közösségi médiában üzenget a másiknak. Nekem nagyon hiányzott a személyes találkozás, többek között ezért is hívtuk életre ezt a tábort. Máté már többször vett részt hasonlóban, úgyhogy ez nem ismeretlen terep számára. Teljesen azonos a világképünk, ugyanazok a céljaink, így arra gondoltunk, mi lenne, ha életre hívnánk egy tábort, ahol fiataloknak átadhatjuk azt az értékrendet, amiben mi is hiszünk ami szerint élünk ezzel létrehozva egy valódi közösséget” – mondta el a Bestnek az énekesnő.

Sokrétű programot kínálnak. „Gyöngyfűzés, nemezelés, agyagozás, kirándulás, éneklés a tábortűznél, mentálhigiéni és szakembert is hívtunk, akivel a virtuális világ ártalmairól, kihívásairól beszélgethetünk. Szatmári és mezőségi táncokat fogunk tanulni, és a tábor végén egy gálaműsor keretében elő is adjuk ezeket. A testvérem Vera is felajánlotta hogy jön segíteni, Máté szülei is ott lesznek velünk, szóval igazi családi programnak ígérkezik ez a számunkra” – tette hozzá Gabi.

Forrás

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás