Hirmagazin.eu
Főoldal » Kiderült, ki lett a Mesterek Mestere 2017-ben
Belföldi hírek

Kiderült, ki lett a Mesterek Mestere 2017-ben

A tavalyi évre megosztott győzelmet hirdetett a zsűri az Országos Építőipari Szakember Találkozón.

Pénteken délelőtt Budapesten a Lurdy Házban megnyitották az Országos Építőipari Szakember Találkozót. A Magyar Építőipari Szakemberek Közösségének éves rendezvényén elsőként az ÉVOSZ-t irányító Koji László beszélt a szakembereket támogató idei pályázatokról, majd a Mesterek Mestere Díjátadó gála következett.

A gálán megosztott győzelmet hirdetettek ki: Deák Sándor és Szabó József holtversenyben nyerte el a Magyarország Mestere 2017 címet.

A zsűri indoklása szerint a szakemberek különleges, eddig sehol nem látott kivitelezési technikáikkal és kreatív megoldásaikkal érdemelték ki az elismerést.

A budapesti Ratskó Bau Kft. szakembere, Deák Sándor burkolóként érte el a sikert, többek közt olyan referenciákkal, mint a  Duna Aréna Örvény medencéjének mozaikburkolása vagy a Rudas Fürdő szaunavilágának mozaikburkolása.

A szintén a Ratskó Bau Kft. burkolójaként dolgozó Szabó József referenciájaként többek között a Rudas wellnes részének mozaikburkolását, a Market Építő Zrt. irodaházát és a Várkert bazárt sorolja fel a Mapei honlapján elérhető pályázati anyag.

A győztesek a Mapei Kft. által felajánlott 100 ezer forintos pénzjutalmat és a Bosch nagyértékű szúrófűrészét vehették át az eredményhirdetésnél. A közönségszavazást a Mesterek Mestere gálán a budapesti Katona Attila nyerte, aki az általa kivitelezett különböző speciális burkolatokkal nevezett a versenyre.

Forrás: magyarepitok.hu

Hasonló hírek

Hagyomány és innováció is díjat ért a Pékszövetség idei kenyérversenyén

Mazsi

Novák Katalin hegyet mászik a szabadsága alatt

Géza

Exportra is jut a magyar görögdinnyetermésből

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....
EnglishFrenchGermanHungarian