17.4 C
Budapest
2022. május. 25. szerda

Kiderült, ki lett a Mesterek Mestere 2017-ben

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A tavalyi évre megosztott győzelmet hirdetett a zsűri az Országos Építőipari Szakember Találkozón.

Pénteken délelőtt Budapesten a Lurdy Házban megnyitották az Országos Építőipari Szakember Találkozót. A Magyar Építőipari Szakemberek Közösségének éves rendezvényén elsőként az ÉVOSZ-t irányító Koji László beszélt a szakembereket támogató idei pályázatokról, majd a Mesterek Mestere Díjátadó gála következett.

A gálán megosztott győzelmet hirdetettek ki: Deák Sándor és Szabó József holtversenyben nyerte el a Magyarország Mestere 2017 címet.

A zsűri indoklása szerint a szakemberek különleges, eddig sehol nem látott kivitelezési technikáikkal és kreatív megoldásaikkal érdemelték ki az elismerést.

A budapesti Ratskó Bau Kft. szakembere, Deák Sándor burkolóként érte el a sikert, többek közt olyan referenciákkal, mint a  Duna Aréna Örvény medencéjének mozaikburkolása vagy a Rudas Fürdő szaunavilágának mozaikburkolása.

A szintén a Ratskó Bau Kft. burkolójaként dolgozó Szabó József referenciájaként többek között a Rudas wellnes részének mozaikburkolását, a Market Építő Zrt. irodaházát és a Várkert bazárt sorolja fel a Mapei honlapján elérhető pályázati anyag.

A győztesek a Mapei Kft. által felajánlott 100 ezer forintos pénzjutalmat és a Bosch nagyértékű szúrófűrészét vehették át az eredményhirdetésnél. A közönségszavazást a Mesterek Mestere gálán a budapesti Katona Attila nyerte, aki az általa kivitelezett különböző speciális burkolatokkal nevezett a versenyre.

Forrás: magyarepitok.hu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

3 érv, hogy miért a faktoringot érdemes választanod vállalkozóként

2022-ben talán minden eddiginél fontosabb, hogy vállalkozóként alternatív pénzügyi megoldásokat is eszköztárunkba emeljünk. A vállalkozói hitelek egyre drágábbak, és...

Rendkívüli bejelentés: Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány – videó

Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/505480614638923 Facebook Hirmagazin.eu

Kidobták a szülei, ezért akart öngyilkos lenni a fiú Margit-hídon

Fináncz Dominik szerda délután munka után sétált hazafelé, amikor meglátta a Margit híd korlátjába kapaszkodó fiatalt. Zsigereiben érezte, hogy...

Kevesebb és drágább lesz idén a hazai görögdinnye: akár 40 százalékkal is többet fizethetünk érte, mint tavaly

Az importverseny viszont idén várhatóan valamivel kevésbé szorítja majd a hazai dinnyetermelőket, hiszen az extrém magas üzemanyagárak miatt...