27.9 C
Budapest
2023. szeptember. 28. csütörtök

Kiderült Jakupcsek Gabrielláék titka: kilakoltatás miatt ment tönkre a házasságuk volt férjével

Dátum:

Megosztás:

A magyar főváros egyik legszebb és legelitebb kerületében éli a mindennapjait Jakupcsek Gabriella.

Jakupcsek Gabriella őszintén vallott nagy szomorúságáról /Fotó: RAS-archívum

Jakupcsek Gabriella őszintén vallott nagy szomorúságáról /Fotó: RAS-archívum

Ki gondolná azonban azt, hogy a népszerű riporter, az ATV arca, a sikeres műsorvezető tudja, milyen az, amikor kilakoltatják az embert. Boros Lajos és társai Lali király CsütörTöke című műsorában ugyanis elmesélte, neki is át kellett élnie egyszer ezt a szörnyű pillanatot. Ráadásul pont egy olyan időszakban, amikor élete első szerelmével, Máté Gábor színész-rendezővel és közös gyermekeikkel boldogan tervezték volna a jövőt az első saját otthonukban.

– A VIII. kerületben nőttem fel, nem kifejezetten jó körülmények között, de egy elképesztően kulturális környezetben. Könyv volt, de külön szobám sosem – kezdte a visszaemlékezést Jakupcsek Gabriella, aki amikor végre elmondhatta volna, hogy van egy saját otthona, kiderült, hogy az üzlet, amelyben részt vettek, csak egy szépen tetsző álom.

– Amikor végre lett volna egy lakásom, akkor Máté Gáborral belekeveredtünk egy panamába, ez volt ugye a tanácsi lakások átjátszásának korszaka. Igazi vesztesek voltunk, átvágtak minket, kilakoltattak, tulajdonképpen ráment a házasságunk – árulta el a műsorvezető az ingatlancsalásról.

A panama a köznyelvben olyan jogtalan előnyt jelent, amelyhez elsősorban egy hivatalnok vagy hivatalos személy megvesztegetés útján jut egy személy vagy kisebb csoport. Jakupcsek és volt férje egy okirat-hamisítási ügybe keveredett, amelyben az ügyvédjük volt benne, ezáltal az összes spórolt pénzüket és a lakásukat is elvesztették. Az utcára kerültek, és csak családi segítséggel lábaltak ki ebből.

– Az, hogy valamim az egyik pillanatban van, a másik pillanatban nincs, az engem mindig megérint – sóhajtott Gabriella. Ez a helyzet indította el a házasságukat a lejtőn, amely végül odáig fajult, hogy Máté Gábor egy másik nő, nevezetesen Albert Györgyi mellett kereste a boldogságot.

A színész-rendező, Máté Gábor végül máshol, Albert Györgyi oldalán kereste a boldogságot /Fotó: Zich ZsoltA színész-rendező, Máté Gábor végül máshol, Albert Györgyi oldalán kereste a boldogságot /Fotó: Zich Zsolt

– Egy olyan rossz helyzetbe került a házasságunk, és most nem mentegetni akarom magam , hogy mind a ketten menekülni akartunk a helyzetből. És mert szerettük, tiszteltük egymást ennyire, hagytuk egymást elmenni – mondta pár éve Kadarkai Endre egyik műsorában a tévés.

blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ukrajna állig felfegyverkezik – több ezer kilométer lőtávolságú rakétákhoz juthat

Az ukrán hadsereg eddigi legmasszívabb csapásait a krími célpontok és az orosz Fekete-tengeri flotta ellen mérte. A sugár...

Győr Rally Metabond szemmel

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről Szerző: Metabond 2023. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került...

Kate Hudson, Matthew McConaughey – Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt – videó

How to Lose a Guy in 10 Days - amerikai-német romantikus vígjáték Andie Anderson a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője,...

„Hajrá, Gelencsér Ferenc!” – Orbán Viktor a TikTokon is bíztatta a Momentum elnökét (VIDEÓ)

Mint ismert, a Momentum-elnök mikrofonja bekapcsolva maradt a legutóbbi parlamenti felszólalása után. Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla,...