15.2 C
Budapest
2022. május. 18. szerda

Kiderült, ilyen esküvője lesz Dévényi Tibi bácsinak

Dátum:

Megosztás:

Bombaként robbant a hír, miszerint a Három kívánság egykori műsorvezetője újra nősül.

Szerény kis esküvőt tervez Dévényi Tibi bácsi a párjával, akivel már 13 éve élnek együtt. A karantén alatt olyan sok időt töltöttek kettesben, hogy most már megkérdőjelezhetetlen számukra az, hogy jól működik a kapcsolatuk.

„Nem gondoltam, hogy ekkora meglepetést okoz, hogy a 75 éves Tibi bácsi megnősül! Nem lesz nagy lakodalom, ez egy hivatalos, formai dolog lesz” – kezdte a hot!-nak a legendás műsorvezető. „Beácska nagyon örült! Pedzegettük egy ideje, hogy hivatalosan is összekössük az életünket. Túl sok változást persze nem hoz majd, hiszen már elég régóta vagyunk együtt. Az én korom sürgeti ezt az akciót”

Mindketten voltak már házasok, így egyiküket sem zavarta, hogy a lánykérés inkább humorosra sikerült.

„Egy barátom azt mondta, hogy azt a nőt kell elvenni, aki az utolsó pohár vizet hozza, majd Beácska megkérdezte, hogy nem vagyok-e szomjas. Nem térdeltem le, mert ha megteszem, akkor négy napig nem tudok felállni! Csípőprotézisem van, bottal járok, ezért én egy térdelés után már kész vagyok! – tette hozzá Dévényi Tibi bácsi kuncogva.

Egyelőre nem tűzték ki a nagy nap dátumát, de abban biztosak, hogy megvárják a melegebb időt.

”Tavasszal vagy legkésőbb nyáron lesz. Nem lesz nagy felhajtás, sőt az anyakönyvvezetőt meg is szeretném kérni, hogy csak bólintanom kelljen. Senkit nem hívunk meg az esküvőnkre, még a gyerekeinket sem, hiszen ha ők jönnének, akkor jönne velük az egész család. Lehet, hogy az unokaöcséim lesznek a tanúk, hogy ne idegen embereket kérjünk fel, de ezt még nem döntöttük el. Lehet, hogy utána lesz egy jelképes ebéd, de még ez is képlékeny – mondta elgondolkodva.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Bors

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Kapcsolódó hírek

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...