14.7 C
Budapest
2023. március. 20. hétfő

Kiderült az igazság: Meghan Markle közreműködött a róla és Harryről szóló botránykönyvben

Dátum:

Megosztás:

Meghan hercegné információkkal látta el Omid Scobie és Carolyn Durand szerzőket, majd egyeztették vele A szabadság nyomában című könyv tartalmát.

Tavaly augusztusban került a boltokba a Finding Freedom (A szabadság nyomában) című könyv, amely Harry herceg és Meghan udvarból való távozásának okait boncolgatja.

A könyv szerzője két neves udvari tudósító, Omid Scobie és Carolyn Durand, és sokáig Harry és Meghant sejtették a kötet mögött. Ugyanakkor az udvart elhagyó hercegi pár a pletykák felmerülése után elhatárolódott a könyvtől, mondván, az nem a velük készült interjúkból áll – ennek ellenére a szerzők szerint információik hitelesek, azok valóságtartalmát a hercegi pár sem tagadja.

Meghan Markle azonban nemrég bocsánatot kért és bevallotta, hogy tudta, hogy egy korábbi segédje kapcsolatban állt a Finding Freedom című könyv szerzőivel

– írja a Daily Star.

Egykori kommunikációs titkáruk, Jason Knauf tanúvallomása szerint Sussex hercege és hercegnője „háttéremlékeztetőkkel” látta el Omid Scobie és Carolyn Durand írókat. Meghan emiatt pedig bocsánatot kért a Fellebbviteli Bíróságtól, azt állítva, hogy nem emlékezett a Knauff úrral folytatott beszélgetésre a könyvvel kapcsolatban.

Knauf korábban úgy nyilatkozott, hogy a könyvet többször is megvitatták a hercegnővel személyesen és e-mailben is. Továbbá azt is megosztotta, hogy Meghan 2018 decemberében írásban konkrét együttműködést engedélyezett a könyv szerzőivel, beleértve engedélyezte a nekik átadott információk és emlékeztetők, tájékoztató feljegyzések használatát. Az információikat pedig maga Jason Knauf adta át a szerzőknek.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Esti torna mindenkinek – videó

Mozogj többet, élj tovább! Videó forrása Hirmagazin.eu

Esti mese gyermekeknek – videó

Jó éjszakát gyerekek! Esti mese - videó Videó forrása Hirmagazin.eu

Ma este: Jackie Chan – Kém a szomszédban;.. Holnap este: Anthony Quinn, Kevin Costner, Madeleine Stowe – Revans – videó

Bob Ho (Jackie Chan) a beépített szuper-spéci titkos ügynök diktátorokat, terroristákat és gonosz birodalmakat vont ki a forgalomból,...

Szakértő a Blikknek: ha Putyin Magyarországra jönne, letartóztatnák… Vagy mégsem?

A Nemzetközi Büntetőbíróság háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin ellen. A hágai intézmény közleménye szerint megalapozott a...