2.1 C
Budapest
2023. december. 2. szombat

Kiderítheti, ki látta a Facebook-adatlapját

Dátum:

Megosztás:

BZI/hirado.hu

Akarja tudni, kinek keltette fel a kíváncsiságát? Van egy egyszerű alkalmazás, ami mindent elárul.

Mindössze egy bővítményt kell telepíteni hozzá a Chrome asztali böngészőbe. Először is jelentkezzünk be a Google felhasználónév-jelszó párossal, majd lépjünk a Chrome „Beállítások”-ba (katt jobbra fenn a három vízszintes vonalra), a megnyíló ablakban katt a „További eszközök”-re, majd a „Bővítmények”-re.

A bővítmények új oldalon, a chrome/extensionson nyílnak meg. Itt még nem érjük el a keresőt, kattintsunk a lap alján a „További bővítmények letöltése” linkre. Ismét új oldal nyílik meg, itt a balra fenn fellelhető keresőmezőbe írjuk be a „Facebook profile view notification”-t. Válasszuk az alábbi képen pirossal jelölt bővítményt.

Kiderítheti, ki látta a Facebook-adatlapját

Kattintsunk a „+Hozzáadás” gombra: ezzel már be is került a telepített bővítményeink közé a Facebook profile view notification.

Lépjünk be a Facebook oldalunkra: érdemes a számítógép billentyűzetén a Ctrl és az F5 gomb egyidejű lenyomásával frissíteni az oldalt.

Kiderítheti, ki látta a Facebook-adatlapját 2

A saját oldalunkon a „Kezdőlap”-tól jobbra fel fog tűnni egy új gomb, a „Visitors”. Némi várakozás után – kinek hány kíváncsiskodó fordul meg az oldalán – olvasható a szám, hogy hányan nézték meg az adatlapunkat.

Kiderítheti, ki látta a Facebook-adatlapját 3

Erre kattintva pedig név szerint kiderül (alábbi képünkön már két érdeklődő látható), hogy kik nézték meg az oldalunkat.

284

A nevükre kattintva viszonozhatjuk a látogatást. Viszontkíváncsiskodásunk titokban marad – míg ők is fel nem telepítik a bővítményt.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este: Reszkessetek betörők 3-4 – videók

Teljes filmek magyarul: Reszkessetek betörők 3. Reszkessetek betörők 4. Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of...

Piros riasztást is kiadhatnak – mutatjuk, hol tart legtovább az ónos eső

Budapesten kora délutánra lecseng a havazás, esőbe, majd ónos esőbe vált a csapadék halmazállapota. Budapesten is jégpáncélos területek...

Orbán Viktor: Magyarország nem vétózik, olyan, hogy vétó, nincs

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban feltett kérdésekre válaszolt. Szólt Ukrajna EU-csatlakozásának támogatásáról, a pénzügyi segítségről, a...

Miért jó szigetelőanyag a kőzetgyapot?

A kőzetgyapotot sokan csak homlokzati szigetelőként ismerik, pedig remek tulajdonságai miatt más szigetelési feladatot is elláthatunk vele. Aki csak...