10.5 C
Budapest
2024. február. 24. szombat

Kibújt a szög a zsákból: Meghanon veszett össze a két herceg

Dátum:

Megosztás:

Ami­óta ki­de­rült, hogy Harry her­ceg és fe­le­sége, a vá­ran­dós Meg­han Markle köl­tö­zik, ren­ge­teg pletyka ka­pott szárnyra. Most azon­ban ki­de­rült az igaz­ság.

Harry herceg összekapott bátyjával, Vilmos herceggel, mert úgy érezte, hogy miután megkérte Meghan Markle kezét, testvére nem fogadta elég kedvesen a családban a korábbi színésznőt – írja a Daily Mail.

Egyes források elárulták a Vanity Fairnek, hogy végül Károly herceg oldotta a feszültséget, aminek az lett az eredménye, hogy Cambridge hercegi párja meghívta karácsonyra Sussex hercegét és hercegnéjétnorfolki otthonukba.

A lapnak megszólaló Katie Nicholl szerint a testvérek között feszült volt a helyzet. Harry arra kérte Vilmost, hogy legyen kedvesebb Meghannal, de ez nem volt elég. Végül a 70 éves édesapjuk kérte, hogy Cambridge hercege enyhüljön meg, így végül meghívta magukhoz öccsét és sógornőjét is karácsonyra.

Nicholl hozzátette: „Katalin és Meghan nagyon különböző emberek, nem sok közös van bennük, de megtették az erőfeszítéseket, hogy kijöjjenek egymással.”

Minderre azután derült fény, hogy Meghan hercegné és Harry hercegköltözése miatt különféle pletykák kezdtek keringeni a királyi családról. Sussex hercege és felesége ugyanis a Kensington-palotából a Frogmore-birtokra teszik át a székhelyüket.

Tavaly karácsonykor Harry herceg és Meghan Markle a norfolki Anmer Hallban töltötték az ünnepet, majd karácsony napján csatlakoztak a királynőhöz és a család többi tagjához Sandringhamben.

Forrás: Ripost

Fotó: www.profimedia.hu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Egy nagyon megható film a mindennapos küzdeni akarásról és küzdelemről – A boldogság nyomában – videó

Chris Gardner mindent elkövet, hogy a családja boldogan, biztonságban éljen. Ám a szerencse valahogy sosem szegődik mellé. Bár...

4 millió 699 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,5%

2024 januárjában a 15–74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4...

Van élet 1 millió dollár alatt?

Újraformálódik a startup piac.. A változásra az inkubátoroknak is reagálni kell Az elmúlt évben jelentősen zsugorodott a nemzetközi és a...

Kijevbe utazott Ursula von der Leyen a háború évfordulója alkalmából, már nagyon várja a találkozást a ukrán elnök és az EB elnöke!

Kijevbe utazott az Európai Bizottság elnök. e a háború évfordulója alkalmából. Az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen...