27.5 C
Budapest
2023. szeptember. 29. péntek

Kiborult az énekesnő: Így kezd új életet Keresztes Ildikó

Dátum:

Megosztás:

Ke­resz­tes Il­dikó sze­rint, itt az idő a meg­úju­lásra, mos­tan­tól ke­zébe veszi az irá­nyí­tást.

Keresztes Ildikó nagy elhatározásra jutott. Az énekesnő szerint, idővel fontos, hogy mindenki a saját kezébe vegye az élete irányítását és csak azokkal az emberekkel vegye körbe magát, akik valóban fontosak.

Ildikó zenei karriere túl az ötvenen is töretlen, de mostantól szeretne megújulni magánemberként és énekesnőként egyaránt.

„Most jutottam el abba a periódusomba, amikor le akarok tisztázni mindent magam körül és új abroszt akarok húzni az életem asztalára. Mostantól kezdve csak azokat az embereket akarom megtartani magam mellett, akik méltóak és emberileg is olyanok. Minden szempontból elegem van már a rajtam élősködő piócákból. Ezt nem csak anyagi értelemben értem…”

– kezdte Ildikó, aki szerint egy ilyen elhatározásra meg kell érni.

„Ha az ember egészségesen bölcsül a korral, akkor eljön ez az időszak. Szeretnék úgy élni, hogy minden percemben jól érezzem magam. Az ember olyan, mint egy szemeteszsák, telik, telik, aztán kiborul. Ha ezt a zsákot összekötöd, nem fog újra megtelni szennyel. Ha megfogod az életed árbocát te vezeted ezentúl. Sokszor kiengedtem ezt az árbocot, más kezébe adtam vagy nem fogtam rendesen, amerre fújt a szél, arra ment a hajóm, de ez mostantól másként lesz”

– mondta Ildikó a Sepsi rádiónak.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

How to see the Harvest Moon, the final supermoon of 2023, rise this weekend

The famous Harvest Moon — the final supermoon of 2023 — will be the first full moon of...

Erősemberek: Kontás Csaba élete első világbajnokságán bizonyított

A 14. helyet szerezte meg élete első világbajnokságán az U105 kilogrammban versenyző komáromi erősember, Kontás Csaba. A sportoló...

Szeptember 29. – A Szív világnapja

Tegyen azért, hogy megóvja szíve egészségét! A szívünknek is szüksége van a törődésre és a szeretetre. Ezért ugyanúgy ahogy...

Hizlalnak-e a sós nassolnivalók?

A legtöbb esetben értékes alapanyagokból készülnek a legkedveltebb nasik Budapest, 2023. szeptember 29.  – A sós nassolnivalókat előszeretettel fogyasztják...