7.1 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Kiborítja a nőket, ha így viselkedik egy férfi: Rosszabb a megcsalásnál

Dátum:

Megosztás:

A férfiak azt hiszik, a hűtlenség a legrosszabb, amit egy párkapcsolatban elkövetnek. Pedig ez egyáltalán nem így van, létezik valami, amit a nők sokkal jobban utálnak. Egy fórumon elmondták, mivel tudja leginkább kiakasztani őket a pasijuk.

Egy párkapcsolatban a nőnek az a legfontosabb, hogy érezze a partnere támogatását és szeretetét. Nem véletlen, hogy a második legrosszabb dolog, amit a férfi tehet, az a megcsalás. Mégsem ezt utálják a legjobban a nők egy párkapcsolatban. Hanem azt, ha a férfi teljesen bizonytalan, és totálisan átengedi az irányítást. Erről meséltek egy internetes fórumon.

1. Erős nőnek tartom magam. A pasim meg tehetetlen, bizonytalan, és ezt ki nem állhatom benne. A férfiak azt hiszik, az erős nők szeretnek átgázolni másokon, és pont ezt a típust kedvelik, pedig ez egyáltalán nem így van.

2. A barátom önbizalmát teljesen lerombolja, hogy magasabb vagyok nála. Sajnos nem tudok összezsugorodni…

3. A barátom mindig szégyellős a súlya miatt, azt hiszi, így nem elég férfias. Annyira nincs önbizalma, hogy legtöbbször én kezdeményezem a szexet. És hiába mondom neki, hogy nekem így tetszik, nem hiszi el.

Kiborítja a nőket, ha így viselkedik egy férfi Rosszabb a megcsalásnál 1

4. Féltékenységi jeleneteket rendez, ha szóba állok más srácokkal. Tudom, hogy azért csinálja, mert bizonytalan benne, hogy kitartok mellette, de baromi idegesítő.

5. Állandóan lenyúlja a telefonomat, és nyomoz utánam. Fél, hogy elhagyom. Úgy teszek, mintha nem venném észre, de valójában nagyon zavar.

Kiborítja a nőket, ha így viselkedik egy férfi Rosszabb a megcsalásnál 2

6. A páromnak annyira nincs önbizalma, hogy sokszor kínos vele nyilvános helyre menni. Látom, ahogy hasonlítgatja magát más pasikhoz és aggódik.

7. A pasim túlsúlyos, és nagyon rosszul érzi magát emiatt. Pedig pont az találom vonzónak benne, hogy olyan mackós.

8. Minden nap be kell bizonyítanom neki, hogy szeretem, folyton vádaskodik, hogy biztos el akarom hagyni. Nem gondol bele, milyen rosszul esik nekem a bizalmatlansága.

Kiborítja a nőket, ha így viselkedik egy férfi Rosszabb a megcsalásnál 3

9. Szerelőt kellett hívnunk múltkor, és a párom csak toporgott mellettem, és nem szólalt meg, amikor meg kellett mondani, mi a probléma. Én intézkedtem végül. Kiborító!

10. Folyton a mérete miatt aggódik. Annyira, hogy nem akar szeretkezni velem. Ha nekem nincs bajom a méretével, akkor mi lehet a gond?

12. Mindig én döntöm el, hova menjünk, amikor kimozdulunk. Néha kezdeményezhetne ő is, de csak a számítógép előtt ül, és egyáltalán nem viselkedik férfiként.

Kiborítja a nőket, ha így viselkedik egy férfi Rosszabb a megcsalásnál 4

13. Fél éve nem dolgozik, én tartom el kettőnket. Ha szólok neki, hogy keressen munkát, teljesen kiborul. Meddig mehet ez így tovább?

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Szégyen, ahogy kinéz Berki Krisztián sírja: megszólalt az édesanyja

Közel tizenegy hónapja, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt ferencvárosi otthonában, ám végső nyughelyére még mindig nem került...

EU: „2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak kell lennie”..

Az Európai Unió egy új törvény betartatására készül, amely előírja, hogy 2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak...

Háború a budapesti társasházban: „Ezek szárnyas patkányok”

Valóságos harci állapot van abban a XXII. kerületi társasházban, ahol egy bácsi mindennap eteti ablakából a galambokat, ezzel...

„EZ MAGA A POKOL! egy perc alatt tűnt el!” – Százak keresik a viharban eltűnt 6 éves Gergőt!

Százak keresik már közel egy napja azt a 6 éves autista kisfiút, aki otthonról tűnt el a szélviharban....